Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

Kergkäru Joie Litetrax 4 Cinnamon

-32%
Tootekood
53041
Dpd Tulen ise järele
Soodushind 169,00 € Tavahind 249,00 €

56,33 € kuus

Stiilne kaneelivärvi neljarattaline kergkäru on sulgkerge ja seda on lihtne kokku panna, mis on ideaalne kiireteks seiklusteks koos lapsega. Lihtsalt tõmmake ühe käega käru istme keskel olevast aasast, et raam kergelt kokku panna ning see mahub isegi kõige väiksematesse pakiruumidesse.

Joie Literax 4 käru seljatuge saab panna nelja erinevasse asendisse, kaasaarvatud lamavasse asendisse vastsündinutele. Ühe käega reguleeritav seljatugi annab sulle kiirelt võimaluse leida oma lapsele sobiv asend. Reguleeritaval jalatoel on kaks asendit ning last kaitsevad turvalised viie punkti turvarihmad, mida saab panna kolmele erinevale kõrgusele.

Jalutuskärul on UPF 50+ päikesevari ja vihmakate, et kaitsta teie väikest erinevate ilmaolude eest. Ostukorvis on palju ruumi sinu asjadeks  ja lükkesanga küljes on vanematele mõeldud topsihoidja kohvi jaoks! Joie Literax 4 kärul on pöörlevad esirattad manööverdamiseks kitsates kohtades, mida saab vajadusel lukustada ja universaalne vedrustus sujuvaks sõiduks.

Joie Literax 4 käru on sobiv sünnist kuni 15 kiloni. Seda nutikat käru saab koos Joie i-Gemm Group 0+ turvahälliga muuta ka reisisüsteemiks. Turvahälli müüakse eraldi.

Kergkäru mõõdud lahtisena: 93 x 59.4 x 103cm
Kergkäru kokkupanduda: 59.3 x 31.5 x 82cm
Kergkäru kaal: 9,74kg

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse