Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO® Marvel Ämblikmehe auto ja Doc Ock 10789

Tootekood
61272
Vanus: alates 4 aastat
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Püsikliendi hind 9,89 € Tavahind 10,99 €

3,66 € kuus

Doc Ock on varastanud mõned teemandid. Spidey hüppab oma üliägedasse Spider-Mani autosse ja kihutab talle järele. Auto mõlemal küljel on helendav võrk, et Spidey saaks sõita ka pimedas. Ta vibutab suure võrgu ümber lambiposti. Kas Doc Ock jääb Spidey võrku kinni või kasutab ta oma mehaanilisi kombitsaid, et ronida vabaks?

Tutvusta oma pisikestele klassikalist superkangelase võitlust komplektiga LEGO® Marvel Spider-Mani auto ja Doc Ock (10789). See legendaarsete tegelaskujude, üliägeda sõiduki ja lahedate tarvikutega mängukomplekt on ideaalne 4-aastastele ja vanematele lastele. Võrku vibutav autojälitus Spidey ja Doc Ockiga Teemandirööv käivitab võitluse ja viib lapsed lõpmatutele kujutletavatele seiklustele. Komplektis on kaks minifiguuri – Spidey ja Doc Ock – ning Spidey auto, millel on kaks pimedas helendavat võrguelementi. Spetsiaalne autoraami põhiklots julgustab lapsi Spidey autot ise ehitama. Lihtsad juhised on esitatud värviliste piltidega juhendis ning digitaalset lõbu lisab rakendus LEGO Builder, mille intuitiivsed suumimis- ja pööramistööristad võimaldavad lastel mudelit ehitamise ajal visualiseerida. Koos perega mängimiseks Alates 4-aastastele mõeldud komplektid on suurepärane viis, kuidas täiskasvanud saavad nautida koos lastega ehituselamusi, sõltumata sellest, kas tegemist on kogenud LEGO fännidega või kasutatakse LEGO klotse alles esimest korda.

  • Komplektis on kokku 48 osa
  • auto mõõdud on 4 cm kõrge, 8 cm pikk ja 4 cm lai

Hoiatus! Mitte sobiv alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osasid, mis võivad tekitada lämbumisohu.

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse