Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO Avatar Ilu avastus 75575

Tootekood
60952
Vanus: alates 8 aastat
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Püsikliendi hind 25,19 € Tavahind 27,99 €

9,33 € kuus

Sukeldu Pandora ookeani selle kauni LEGO® Avatari Ilu avastuse komplekti abil. Ühine Tsireya ja Tukiga põnevates veealustes seiklustes. Taasta oma lemmikfilmistseenid ja etenda oma lugusid. Kasuta oma Na’vi kurut, et luua ühendus Iluga, ja hoia kõvasti kinni, kui liugled ja lendled Pandora merepõhja värviliste korallrahude kohal.

Alates 8-aastased lapsed ja Avatari filmi fännid saavad reisida selle LEGO® Avatari Ilu avastuse (75575) komplekti seltsis kujuteldavale eksoplanetaarsele kuule Pandora. Ela uuesti läbi oma lemmikhetked filmist „Avatar: The Way of Water“ või loo uued dünaamilised stseenid ja lood, kasutades muudetava asendiga Ilu figuuri, Tsireya ja Tuki minifiguure ning Pandora korallrahu. Lisaks interaktiivne ehitusjuhend Selle LEGO Avatari ehitus- ja mängukomplekti juurde käib lihtsasti järgitav piltidega ehitusjuhend ja rakendus LEGO Builder – digitaalne ehituskaaslane, mille intuitiivsed suumimis- ja pööramistööriistad võimaldavad lastel mudelit ehitamise ajal iga nurga alt visualiseerida. Ideaalne mängimiseks ja väljapanekuks LEGO Avatari komplektid sisaldavad legendaarseid sõidukeid, masinaid, loomi, olendeid ja tegelaskujusid maavälistes loodusteemalistes tegevuspaikades. See sobib ideaalselt loovmänguks, aga kuna mudelite poose saab ka muuta, võid luua mis tahes ruumis pilkupüüdva kaunistuseseme. Kogu ja kombineeri LEGO Avatari komplekte, et laiendada mänguvõimalusi või luua oma versioon Pandorast

  • Ilu (ilma aluseta) on 4 cm kõrge, 12 cm lai ja 21 cm sügav
  • komplektis on kokku 179 osa

Hoiatus! Mitte sobiv alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osasid, mis võivad tekitada lämbumisohu.

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse