Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO Avatar Skimwingi seiklus 75576

Tootekood
60953
Vanus: alates 8 aastat
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Püsikliendi hind 35,99 € Tavahind 39,99 €

13,33 € kuus

Kasuta Na’vi kuru jõudu, et luua side metsiku Skimwingiga ja hoia kõvasti kinni, kui liugled läbi korallidega täidetud Pandora ookeani. Ühine Jake Sully ja Metkayina klanni juhi Tonowariga põnevates ookeaniseiklustes. Muuda elavaks oma lemmikfilmistseenid ja etenda omaenda lugusid. Uuri selle kauni LEGO® Avatari komplekti abil Pandora maagiat.

See alates 8-aastastele mõeldud LEGO® Avatari Skimwing seikluse (75576) komplekt teeb Avatari fännidele kindlasti rõõmu. Lapsed ja kinohuvilised saavad elada uuesti läbi oma lemmifilmihetked või luua oma lugusid ja stseene asendeid muutva Skimwingi figuuri, Tonowari ja Jake Sully minifiguuride ning maavälise korallrahu stseeni abil. Lõbus ehitamine Selle kogutava ehitus- ja mängukomplekti juurde käib lihtsasti järgitav piltidega ehitusjuhend ja rakendus LEGO Builder – digitaalne juhendaja, mille intuitiivsed suumimis- ja pööramistööriistad võimaldavad mudeleid ehitamise ajal iga nurga alt visualiseerida. Ideaalne mängimiseks ja väljapanekuks LEGO Avatari komplektid sisaldavad legendaarseid sõidukeid, masinaid, loomi, olendeid ja tegelaskujusid maavälistes loodusteemalistes tegevuspaikades. Ideaalselt loovmänguks sobilike mudelite poose saab muuta, et luua dünaamiline kaunistusese. Kogu ja kombineeri LEGO Avatari komplekte, et laiendada mänguvõimalusi või luua oma versioon Pandorast

  • Skimwing (ilma aluseta) on 6 cm kõrge, 33 cm pikk ja 33 cm lai
  • komplekt koosneb 259 osast

Hoiatus! Mitte sobiv alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osasid, mis võivad tekitada lämbumisohu.

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse