Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO City Teeparandusauto 60284

Tootekood
53743
Vanus: alates 4 aastat
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Püsikliendi hind 8,99 € Tavahind 9,99 €

3,33 € kuus

Aita LEGO® linnatöölisel teed heas korras hoida. Sõida vinge kopplaaduriga õigesse kohta ning pane paika liikluskoonused ja teetööde märk. Appi! Rott! Vii nipsakas näriline ohutult eest ära, haara siis labidas ja käru ning asu tööle. Transpordi ja kalla veoki kopaga rasket killustikku – kui oled lõpetanud, laadi tööriistad peale ja sõida järgmist tööd tegema!

Siin on üks põnev mänguasi, mis paneb laste kujutlusvõime tööle! Selles LEGO® City teeparandusauto (60284) mängukomplektis on kallutatava kopaga laadur, käru, liikluskoonused, teetööde märk ja labidas. Lisa lihtsalt LEGO City teetöölise minifiguur ja rotifiguur ning loovmängu jätkub tundideks. Ehitusmäng 4-aastastele poistele ja tüdrukutele. Selles 4+ ehitusmängukomplektis on hõlpsalt järgitav ehitusjuhend ja põhiklotsidest element – osaliselt valmis alus, millest ehitamist alustada. Tänu nutitelefonide ja tahvelarvutite tasuta rakendusele LEGO Building Instructions saavad lapsed juhendi Instructions PLUS – interaktiivse ehitusjuhendi koos suumi- pööramistööriistadega, mis teevad LEGO klotsidega ehitamise lihtsaks. LEGO City lahedad sõidukid. LEGO City lahedate sõidukite mängukomplektides on mitmekülgsed kujutlusvõimet virgutavad maa-, õhu- ja veesõidukid. Lapsed saavad uurida klassikalisi sõidukeid ning luua päriselu lõbusas ja loomingulises valguses näitavaid lugusid ja olukordi.

Hoiatus! Mitte sobiv alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osasid, mis võivad tekitada lämbumisohu.

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse