Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO City 60287 traktor

Tootekood
53746
Vanus: alates 5 aastat
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Püsikliendi hind 17,99 € Tavahind 19,99 €

Kampaaniahind

15,99 €

Pakkumine kehtib e-poes vähemalt 15€ ostuga

6,66 € kuus

Suundu maale selle vägeva LEGO® traktori seljas. Tänu traktori hiiglaslikele tagaratastele ei ole karmil pinnasel sõit mingi probleem. Laadi traktorikärule heinapallid ja kast, kus on sees kõrvits, õun ja porgandid. Seejärel tõsta poom üles, et need õhku tõsta ja farmeri ja tema tütre juurde sõidutada – neil ootab söögipoolist üks näljane jänku!

Innusta laste kujutlusvõimet LEGO® City traktori (60287) mängukomplektiga. Lahedal mängutraktoril on palju tõetruusid detaile, sh suured tagarattad, kallutatav laadimiskäru ja tõstetav poom. Tänu farmeri ja tütre minifiguuridele ning jänkufiguurile, 2 heinapallile ja köögiviljakastile on kõik taluseiklusteks valmis. Vahva üllatus 5-aastastele ja vanematele poistele ja tüdrukutele. LEGO komplekti karbis on lihtsasti järgitav ehitusjuhend. Samuti saate kasutada internetti ja laadida nutitelefonide ja tahvelarvutite tasuta rakendusest LEGO Building Instructions alla Instructions PLUS juhendi. See ägedate suumimis- ja pööramistööriistadega interaktiivne ehitusjuhend aitab saada algajatel ehitajatel meistriks. LEGO City vahvad sõidukid. LEGO City vahvate sõidukite mängukomplektid pakuvad rollimängu innustamiseks tõetruusid sõidukeid ja masinaid ning lõbusaid tegelasi. Lapsed saavad avastada oma lemmikuid maa-, õhu- ja veesõidukeid, arendades mängides füüsilisi oskuseid ja enesekindlust.

Kokkupanduna on traktor 10 cm kõrgune, 17 cm pikkune ja 7 cm laiune.
Tarvikukomplektis on kast, kus on kõrvits, õunad ja porgandid, ning samuti 2 heinapalli.

Komplektis on 148 osa.
Sobilik vanusele 5+
Hoiatus! Toode ei ole sobilik alla 3 aastastele lastele. Sisaldab pisidetaile!

Hoiatus! Mitte sobiv alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osasid, mis võivad tekitada lämbumisohu.

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse