Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO Classic hall alusplaat 11024

-20%
Tootekood
58299
Vanus: alates 4 aastat
Dpd Tulen ise järele
Soodushind 11,99 € Tavahind 14,99 €

4,00 € kuus

See nupsuline (48x48) hall alusplaat avab ukse suurde fantaasiamaailma. Lapsed saavad kindla aluse, millele ehitada kõike, mida nad kujutleda oskavad – tänavastseene, losse või mägiseid maastikke. Ja kui ehitamine on lõpule jõudnud, võimaldab tugev alus lastel oma lahedat loomingut turvaliselt transportida ja esitleda.

Pane piiranguteta loovmängule alus LEGO® Classic halli alusplaadi (11024) abil. See ruudukujuline kvaliteetne ehitusmänguasi, mille külje pikkus on 38 cm, annab lastele ehitamiseks, mängimiseks ja esitlemiseks ruumika LEGO nupsudega (48x48) pinna. Loodud loovmänguks Inspireeri LEGO ehitajaid, pakkudes neile lõputult ehitusvõimalusi – ehitada võib näiteks tänavastseene, losse ja mägiseid maastikke. Selle kvaliteetse alusplaadi külge kinnituvad LEGO ehitusklotsid väga tugevasti ja iga nurga all, isegi pahupidi! Ja kui ehitamine on lõpule jõudnud, võimaldab tugev alus lastel oma loomingut ohutult transportida ja esitleda. Arendab eluks vajalikke oskusi LEGO Classic komplektid pakuvad lastele rohkelt eneseväljendus- ja loovmänguvõimalusi. Ehitamise, loomise ja kujutlemise käigus areneb nende loovmõtlemise ja probleemide lahendamise oskus!

Hoiatus! Mitte sobiv alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osasid, mis võivad tekitada lämbumisohu.

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse