Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO Disney Bella ja Rapuntsli tall 43195

Tootekood
55967
Tarneaeg: 1-3 tööpäeva
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Püsikliendi hind 62,09 € Tavahind 68,99 €

23,00 € kuus

tk

Haara sadul ja suundu kuninglikesse tallidesse Disney Bella ja Rapuntsliga, et üheskoos Maximuse ja Philippe’i eest hoolitseda! Uuri põhitallis olevat trofeed ja tarvikuruume ning hubast pööningut, kus võib puhkamas käia. Puhasta hobuste latrid, tõsta sadulad selga ja asu teele. Oi, vaata, kohe teeme hüppe! Juhuu! Pärast sõitu võta hobustel sadulad seljast, harja neid ja siis anna söögiks maiuseid!  

Igale Disney Princessi fännile, kes armastab ka hobuseid, pakub rõõmu see detailirohke LEGO® ǀ Disney Bella ja Rapuntsli kuninglike tallide (43195) ehitusmänguasi, milles on suur põhitall trofee ja tarvikuruumidega, hubane pööninguruum ja kaks väiksemat eemaldatavat hobuselatrit. Loovmängukomplektiga on kaasas trükitud ehitusjuhiseid ja rakenduses LEGO Building Instructions on saadaval digitaalne Instructions PLUS. Juhendatav ehitusprotsess võimaldab ka väiksematel ehitajatel tunda, et neist saavad ehitusmeistrid… Äge!Võimalusterohke loovmängLastele pakub kindlasti rõõmu selle komplekti ja siia kuuluvate tarvikutega mängimine. Komplektis on hein, hobuse toit, sadulad, talli tööriistad ja trofee, mis virgutavad laste kujutlusvõimet ning kutsuvad nad loomade eest hoolitsema ja põnevaid lugusid läbi mängima.Armastatud tegelaskujud, valmis rõõmu pakkumaSelles loovmängukomplektis on lastele mängimiseks kaks mininukufiguuri (Disney Bella ja Rapuntsel), lisaks ratsutamiseks sobilikud Maximuse ja Philippe’i LEGO hobusefiguurid. See tippkvaliteediga Disney Princessi komplekt on ihaldusväärne kingitus, mis pakub lastele palju jutuainet.

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
1
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse