Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO Disney Keelrev Rapuntsel 43214

Tootekood
60879
Vanus: alates 5 aastat
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Püsikliendi hind 9,89 € Tavahind 10,99 €

Kampaaniahind

8,79 €

Pakkumine kehtib e-poes vähemalt 15€ ostuga

3,66 € kuus

Keeruta ringi teemantkleidis Disney Rapuntsliga selle loomingulise LEGO® komplektiga! Ehita Rapuntsli alus, aseta ta sinna peale, keera võtit ja aita tal ringi tantsida. Kui on aeg puhata, saad Rapuntsli vihmavarju ja kleidi abil luua teemantikujulise karbi. Veelgi lõbusamateks ja piiramatuteks seiklusteks kogu kokku ka ülejäänud teemantkleitides printsessid (komplekte müüakse eraldi)

Lumma 5-aastaseid ja vanemaid lapsi selle LEGO® ǀ Disney Keerutav Rapuntsel (43214) komplektiga, mis sisaldab dekoratiivsete detailidega kokkupandavat alust, võtit ja ruumi kameeleon Pascali LEGO figuurile, Rapuntsel LEGO mininukufiguuri ja teemantkleiti, mis ühendatakse vihmavarjuga mininuku hoiustamiseks. Lapsed saavad nautida lihtsat ja intuitiivset ehitusseiklust LEGO Builder rakendusega, mis võimaldab neil mudeleid 3D-vaates sisse suumida ja pöörata, komplekte salvestada ja enda edenemist jälgida. Lõbus õppimine Disney „Rapuntsel“ austajad saavad selle komplekti abil arendada olulisi oskusi. Mudel, mis annab võimaluse mängida läbi filmist tuttavaid stseene või mõelda välja omaenda lugusid, aitab arendada laste enesekindlust ning paneb tööle kujutlusvõime ja loovuse. Selle komplektiga võib mängida eraldi või kombineerituna teiste LEGO ǀ Disney komplektidega (müügil eraldi). Hästi tuntud tegelased See tore komplekt kutsub lapsed Disney Rapuntsli mininukufiguuri ja Pascali kameeleoni LEGO figuuriga kiiresti mängima ning sobib lastele igal ajal üllatuskingituseks.

  • kokkupandult on mõõdud üle 11 cm kõrge, 6 cm lai ja 5 cm sügav
  • komplektis on kokku 89 osa

Hoiatus! Mitte sobiv alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osasid, mis võivad tekitada lämbumisohu.

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse