Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO Dots käevõrud Merineitsi Võnked 41909

-30%
Tootekood
53718
Vanus: alates 6 aastat
Tarneaeg: 1-3 tööpäeva
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Soodushind 5,59 € Tavahind 7,99 €

1,86 € kuus

tk

Köida tähelepanu nende lahedate käevõrudega või jaga mõnda neist oma parima sõbraga! Ava käevõru „Merineitsi võnked“ kott, laota üherealised käevõrud pikuti lauale ja alusta detailide lisamist. Inspiratsiooni saamiseks võid vaadata pakendit või luua oma disainilahendused. Lisa erinevaid läbikumavaid ja trükitud detaile vastavalt enda või oma sõbra isikupärale ning kanna neid ainulaadseid käevõrusid uhkusega. Merineitsid ühinegu!

Noored merineitsifännid saavad nautida selle piiratud väljaandega LEGO® DOTS-i käevõrukomplekti Merineitsi võnked (41909) kujundamist, kandmist või jagamist koos oma parima sõbraga! See käevõru meisterdamise komplekt julgustab lapsi hõlpsalt ja intuitiivselt kujundama tarvikuid koos oma sõpradega. Nad saavad neid hiljem oma soovide järgi ümber kujundada. Armsad isemeisterdatud käevõrud. See käevõrude meisterdamise komplekt sisaldab kahte kohandatavat üherealist võru (tumelilla ja mündisinine), mis sobivad nii suurte kui ka väikeste randmete ümber. Komplektis on ka 32 erisugust detaili, sealhulgas sädelevad ja eriliselt kaunistatud detailid, lisaks on pakendil toodud kujundusideed, mis aitavad käsitööhuvilistel lastel meisterdamist alustada. Tarvikud loomingulistele väikestele merineitsidele. Selle käsitöökomplekti võlu seisneb selles, et lapsed saavad käevõrusid kaunistada oma soovide järgi ning seejärel jagada neid sõpradega. Nad saavad neid kombineerida oma sõprade disainilahendustega, et muuta need tõeliselt ainulaadseks, kuna nende käevõrude kujundamisel on kõik lubatud! See komplekt on suurepärane kingitus jõuludeks, sünnipäevaks või mis tahes muul ajal.

Hoiatus! Mitte sobiv alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osasid, mis võivad tekitada lämbumisohu.

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
1
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse