Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO Duplo Traktor ja loomaaedik 10950

Tootekood
54000
Vanus: alates 2 aastat
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Püsikliendi hind 17,99 € Tavahind 19,99 €

6,66 € kuus

Nii suured kui ka väiksed ehitajad saavad lõpututes arendavates mängudes aidata talus ja lasteloomaaias loomade eest hoolitseda.

Komplektis on järelkäruga traktor, kaks lammast ning põllumehe ja lapse figuurid, mida lapsed saavad mugavalt kätte võtta ja mängimiseks kasutada. Lisaks leiab komplektist kokkupandava puu, talutööriistad ja realistliku tekstuuriga heinapalli.

Kui lapsed loomade eest hoolitsevad (näiteks transpordivad lammastele toitu ja söödavad neid), arenevad nende peenmotoorikaoskused ning sotsiaalne ja emotsionaalne teadlikkus. 

Tutvusta väikelastele lõbusat traktorisõitu ja loomade eest hoolitsemist ning mängi nendega kujutlusvõimet arendavaid mänge LEGO® DUPLO® Town Talutraktor ja loomade hoiukodu (10950) komplektiga. Mitmekülgne traktoriga mängukomplekt annab lõputuid võimalusi loominguliseks ja arendavaks mängimiseks. Mänguline õpe talus Lapsevanemad ja koolieelikud saavad nautida ühiseid erilisi hetki talus ja lasteloomaaias abistades. Komplektis on tööriistu sisaldava järelkäruga traktor, kaks armsat lammast ning põllumehe ja lapse figuurid. Kui lapsed loomade eest hoolitsevad (näiteks viivad lammastele toitu ja söödavad neid), arenevad nende peenmotoorikaoskused ning sotsiaalne ja emotsionaalne teadlikkus. Praktilised õppimist toetavad väikelaste mänguasjad LEGO DUPLO mänguasjade abil saad koolieelikutele pakkuda toredaid avatud mängimise, eneseväljenduse ja rõõmsa õppimise võimalusi. DUPLO mängukomplektid aitavad lapsevanematel väikelastega koos mängides osa saada nende olulistest arenguetappidest.

Traktor on üle 15 cm pikk ja kokkupandav puu on üle 11 cm kõrge. Komplekt pakub palju erinevaid mänguvõimalusi ning seda saab hõlpsasti kombineerida kõigi LEGO® DUPLO® talumänguasjadega.

Osasid 27 tk
Vanusele 2+

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse