Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO Duplo Ükssarv 10953

Tootekood
53696
Vanus: alates 18 kuud
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Püsikliendi hind 8,99 € Tavahind 9,99 €

3,33 € kuus

See imearmas järelveetav ükssarvik kaasab lapsed loomingulisse mängutegevusse, aidates neil arendada põhilisi ehitusoskuseid ning õppida kujundeid ja värve. Väikeste kätega lihtsasti haaratavate, kinnitatavate ja eraldatavate ülisiledate kujundite abil on mängu- ja õpivõimalused lõputud. Mängurõõmu avardamiseks võivad lapsed kombineerida rongi teiste rattapõhiste LEGO® DUPLO® mänguasjadega. 

Üllata last armsa ja värvilise LEGO® DUPLO® minu esimese ükssarvikuga (10953). See mitmekülgne mänguasi koosneb värvilistest kujunditest, mida väikestel kätel on lihtne haarata, asetada ja järel vedada. Mängu- ja õpivõimalusi pakkuv mänguükssarvik Kaasa väikelapsed loovmängu, arendades põhilisi ehitusoskuseid ning õpetades kujundeid ja värve. Ükssarvikurongi vagunite külge kinnitatavad ja eemaldatavad lapsesõbralikud osad pakuvad palju erinevaid mänguvõimalusi. Komplektis on mudeli elusuuruses piltidega ehituskaardid, nii et lapsed saavad ehitamise käigus asetada klotsid otse pildi peale, samal ajal kui vanemad aitavad neil õppida tundma värve ja kujundeid. Mängurõõmu avardamiseks saab rongi ühendada teiste rattapõhiste DUPLO mänguasjadega. Praktilised ja harivad mänguasjad väikelastele LEGO DUPLO mänguasjadega saavad koolieelikud ise loovalt mängida, end väljendada ning õppida. DUPLO mängukomplektidega ühiselt mängides saavad vanemad ja lapsed mõlemad osa olulistest arengutähistest.

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse