Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO Friends Advendikalender 41420

Tootekood
52815
Vanus: alates 6 aastat
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Püsikliendi hind 26,99 € Tavahind 29,99 €

10,00 € kuus

Loenda jõuludeni jäänud päevi koos oma sõpradega. Ava alates 1. detsembrist iga päev üks luuk ja leiad uue mänguasja. Mänguasjad sobivad kolme tegevuspaika: Emma magamistuba, jõuluvana töötuba ja talvevõlumaa. Järgi lugu, milles Emma kirjutab esmalt jõuluvanale oma nimekirja, päkapikud teevad mänguasjad valmis ning Emma mängib lõpus oma uute kingitustega lumel.

Muuda jõuludeni jäänud päevade loendamine LEGO® Friendsi advendikalendri (41420) abil veelgi põnevamaks. Lapsed leiavad iga luugi tagant uue kokkupandava üllatuse. Kalender on täis üliarmsaid jõulutegelasi, kes kõik kuuluvad kolme teemasse: Emma tuba, jõuluvana töötuba ja talvevõlumaa. Lapsed liiguvad luuke avades läbi iga tegevuspaiga, mis lisab veelgi elevust. Mängi või näita Lapsed saavad oma tube kaunistada mudelitega, mille hulka kuuluvad LEGO Friendsi proua Claus ja kaks päkapiku minifiguuri või mõelda välja loomingulisema loo ja mängida kõikide esemetega koos. Komplektis on ka tegevusmängu tarvikud, näiteks lõbus lumepalle lennutav katapult ja veerev mängurula. 24 pidulikku LEGO Friendsi hetke Lõbusaid mänguasju on lihtne ehitada ja nendega on kaasas selged juhised, et vähemalt 6-aastased lapsed saaksid kingitusi kiiresti meisterdada ja loomingulise mänguga alustada. Tutvusta lastele Heartlake‘i linna, kus sõprussidemed on tugevad ja jõulud väga meeleolukad!

Hoiatus! Mitte sobiv alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osasid, mis võivad tekitada lämbumisohu.

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse