Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO Friends Heartlake City pagariäri 41440

Tootekood
54008
Vanus: alates 4 aastat
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Püsikliendi hind 17,99 € Tavahind 19,99 €

6,66 € kuus

Stephanie on hõivatud oma pagariäris. Ta küpsetab maitsvaid kooke. Aita tal oma loomingut kaunistada. Pane need suurtele poeakendele kõigile vaatamiseks välja. Olivia toimetab oma mopeediga kooke kohale. Kui ta sõidukit sissesõiduakna juures pargib, laadi need tema lahedale tõukerattale. Kui töö on tehtud, liitu tüdrukutega, et nautida õues kohvi ja suupistet, kui nad mängivad koer Dashiga. 

Aita lastel arendada oma ehitusoskust selle Heartlake CIty pagariäri (41440) abil. Selle lihtsa kohvikukomplektiga saavad lapsed liituda LEGO® Friendsi Stephanie ja Oliviaga, eksponeerides nende maitsvaid maiustusi ning jagades neid oma sõpradega.Õpi ehitamaSelles LEGO pagariäri 4+ komplektis on palju kaasahaaravaid detaile, mis tagavad lastele toreda mängukogemuse. Igas klotsikotis on täielik mudel ja tegelane, mille lapsed saavad kiiresti kokku panna ning seega ruttu mängima asuda! Kaasas on ka 2 alustusklotsi, tagades lastele osaliselt kokkupandud aluse.Lõbu kogu perele4+ komplektid on suurepärane viis, kuidas täiskasvanud saavad lastega ehitusrõõmu jagada. Alustamine on lihtne – lisaks paberjuhendile on komplektiga kaasas tasuta rakenduses LEGO Building Instructions kättesaadav Instructions PLUS, mis sisaldab suumimis-, kummitus- ja pööramistööriistu, aidates lastel mõista ehitusprotsessi. Samuti võimaldab see oma edenemise salvestada, et igal ajal ehitamist jätkata.

Hoiatus! Mitte sobiv alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osasid, mis võivad tekitada lämbumisohu.

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse