Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO Friends Heartlake`i söökla 41728

-40%
Tootekood
60857
Vanus: alates 6 aastat
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Soodushind 17,99 € Tavahind 29,99 €

6,00 € kuus

Suundu Heartlake’i kesklinna kiirsöögirestorani, kus saad aega veeta tööka Aliyaga. Ta ootab Lianni, kes peaks oma rulaga sinna saabuma. Vali plaadimasinast laul või mängi mänguautomaadis mõni mäng. Ära unusta proovida Charli kuulsat hiigelvõileiba. Või kasuta hoopis külmikus olevaid koostisosi, et oma võileiba kohandada. Võta istet õuealal, aga ole valvas üleannetu kassi suhtes, kes armastab restorani külastada!

Alates 6-aastased lapsed saavad selle LEGO® Friends Heartlake’i kesklinna kiirsöögirestorani (41728) ehitus- ja mängukomplekti abil mängida restoraniteemalisi rollimänge ja luua igasuguseid lugusid. Paljude loovmängu õhutavate tarvikute abil saavad nad mängida, et valmistavad võileibu, või etendada restorani külastajat. Erinevate detailide hulka kuuluvad läbisõidulett, vabaõhu-istumisala, lisaks mänguautomaadimäng ja liikuv plaadimängija. Lapsed saavad kasutada külmikus olevaid salati koostisosi, et võileibu kohandada. Muude tarvikute hulka kuuluvad kaks jooki, raha, kolm leivaviilu võileibade jaoks, salvrätihoidik, prügikast ja rula. Lisaks on seal üleannetu kass, kellele meeldib restorani külastada! Innusta ehitusrõõmu Valmistu lihtsaks ja intuitiivseks ehitusseikluseks rakendusega LEGO Builder. Seal saavad lapsed mudeleid 3D-vaates suumida ja pöörata, komplekte salvestada ning edenemist jälgida. Tere tulemast kohtuma Heartlake City uue põlvkonnaga Lapsed saavad LEGO Friends universumis sobitada sõprust tegelaskujudega ja avastada põnevaid tegevuspaiku, samal ajal nautides loovmängu ja etendades päriselulisi seiklusi.

  •  restoran on 11 cm kõrge, 19 cm lai ja 11 cm sügav
  • komplektis on kokku 346 lego klotsi

Hoiatus! Mitte sobiv alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osasid, mis võivad tekitada lämbumisohu.

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse