Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO Friends Mia mopsikuubik 41664

Tootekood
53715
Vanus: alates 6 aastat
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Püsikliendi hind 8,99 € Tavahind 9,99 €

3,33 € kuus

Tule ja saa tuttavaks Mia mopsikutsikaga – ta on imearmas! Aita tal koera kammida. Viska talle loomahoolduskapist närimiskont või suupiste. Oh ei... ta kakas! Mia karvasele lapsukesele võib selle väikse krutski andestada, kuna ta on niivõrd armas. Aita Mial segadus ämbrisse kühveldada. Sulge kuubik ja võta see sõpradele näitamiseks mängukohtumisele kaasa – pole kahtlustki, et see meeldib ka neile!

Otsid väikesele ehitajale armsat preemiat? LEGO® Friendsi Mia mopsikuubik (41664) meeldib talle kindlasti! Sellel lastele sünnipäevakingiks sobival komplektil on armsad kõrvad ja koeranägu. Kaasaskantavas komplektis on mininukk, üllatusvärvides mopsikutsikas ning tõetruud pügamistarvikud, mis aitavad lapsel koerakese eest hoolitseda. Kaasas on isegi kaka korjamiseks mõeldud kühvel! Populaarsed LEGO Friendsi kuubikud sobivad hästi pisikeseks kingiks koeri armastavatele lastele, kellele meeldib mänguasju kodust välja viia. See lõbus LEGO komplekt mahub kaasa võtmiseks kotti, et saaksid seda sõbraga jagada.

Hoiatus! Mitte sobiv alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osasid, mis võivad tekitada lämbumisohu.

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse