Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO Friends Puudeistutusmasin 41707

-30%
Tootekood
57633
Vanus: alates 6 aastat
Dpd Tulen ise järele
Soodushind 20,99 € Tavahind 29,99 €

7,00 € kuus

Liitu Olivia ja Danieliga, kes on võtnud ülesandeks muuta Heartlake City roheliseks! Aita Olivial hoolitseda kasvuhoones võrsete eest. Püga taimi kääridega. Kogu lehed kokku ja lisa need kompostikasti. Pumpa kastekannu vett. Sõiduta puud elektriauto abil kohale, lõõgastu hiljem puukoolis ning saa sõbraks puukooli orava, liblikate, mesilase ja lepatriinuga.

Tekita lastes huvi looduse vastu LEGO® Friends komplektiga Puude istutamise sõiduk (41707). Vähemalt 6-aastased poisid ja tüdrukud saavad ehitamise ning mängu kaudu õppida, kuidas taimed kasvavad. Selles soodsas ja kvaliteetses komplektis on kaks mininukku, puukool, juhitav pikapauto, palju armsaid aiatöötarvikuid ja hulgaliselt loomafiguure, kes on LEGO Friends tegelastele töö käigus seltsiks. Hariv loovmäng See lastele mõeldud sünnipäevakingitus sisaldab loomingulist mängu innustavaid detaile. Sõidukihuvilised lapsed saavad mängida pikapautoga, mille tegelased on muutunud elektriliseks. Sellel on liigendnool, mille abil saab puid pikapautosse tõsta ja langetada. Mõlemad mininukud mahuvad kabiini – lapsed saavad lihtsalt eemaldada katuse ja lükata nad sisse. Arendab laste huvisid Tutvusta lastele Heartlake City maailma. Pole tähtis, kas neid huvitab teadus, sport, kunst või keskkond, sest nad leiavad kindlasti komplekti, mis paneb nende kujutlusvõime tööle ja kus on nendesarnane tegelane.

  • sõiduki mõõdud kokkupandult on 7 x 14 x 6 cm
  • komplekt koosneb 336 osast

Hoiatus! Mitte sobiv alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osasid, mis võivad tekitada lämbumisohu.

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse