Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO Friends Uhke telkimine rannas 41700

-40%
Tootekood
57628
Vanus: alates 6 aastat
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Soodushind 23,99 € Tavahind 39,99 €

8,00 € kuus

Veeda koos sõpradega täiuslik päev ja öö rannas. Vii kutsikas Pebble aerulauaga sõitma. Mängi rannas, kogudes teokarpe ja ehitades liivalosse. Haara kätte õng ning mine kai äärde kalale. Küpseta püütud saaki lahedas ja glamuurses telgis asuvas ahjus. Kui päike loojub, küpseta lõkketulel vahukomme ja lõõgastu tuule jõul töötavate lampide kumas.

Tee vähemalt 6-aastastele lastele, kellele meeldib rannas aega veeta, ideaalne kingitus LEGO ® Friends mängukomplektiga Glamuurne telkimine rannal (41700). Lapsed saavad mängida täiuslikku päeva rannas, õhtu saabudes küpsetada vahukomme, sulgeda telgi riidest katte ning kujutleda hubast ööd. Nii palju mänguvõimalusi Selle kogutava glamuurse telkimise mängukomplektiga on kaasas kaks aerulauda, et LEGO Friends tegelased saaksid uurida rannikut ja loodust koos kutsikas Pebble‘iga. Kuival maal saavad nad otsida teokarpe ja luua liivalosse, hiljem käia väljas ka duši all ning tualetis. Kai ääres saab kala püüda ja saaki saab küpsetada telgis asuvas ahjus, mida ümbritsevad mugavad istmed ja narivoodid. Täiendavad ehitamisvõimalused Digitaalne juhend muudab ehitamise veel lõbusamaks. Tasuta rakenduses LEGO Building Instructions saadaolevad suumimis- ja pööramistööriistad aitavad poistel ja tüdrukutel ehitamise käigus oma kogutavat komplekti visualiseerida. Transpordi lapsed Heartlake Citysse, kus parimad ajad on need, mis veedetakse koos sõpradega.

  • telgi mõõdud kokkupandult on 17 x 25 cm
  • komplekt koosneb 380 osast

Hoiatus! Mitte sobiv alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osasid, mis võivad tekitada lämbumisohu.

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse