Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO Harry Potter™ Siganurme küla külastus 76388

Tootekood
56988
Vanus: alates 8 aastat
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Püsikliendi hind 94,49 € Tavahind 104,99 €

35,00 € kuus

Külasta Harry Potter™-i ja Dean Thomasega Siganurme™. Osta Mesinäpus™ Pr Flume’ilt keeltkõditavaid hapupulgakomme, seejärel mine ülakorrusele, et aidata Hr Flume’il maiustusi valmistada. Kas tunned janu? Proovi võiõlut Kolmes Luuas, kus professor McGonagall™ vestleb kamina ääres proua Rosmertaga. Komplektis on eksklusiivne kuldne Ron Weasley™ aastapäeva-minifiguur ja neli juhuslikult valitud võlurikaardiplaati.  

LEGO® Harry Potter™-i Siganurme™ küla külastus (76388) sisaldab maagilistest filmidest tuntud armastatud hoonete mudeleid. Lastel on lõputult mängimisvõimalusi ja nad saavad kõigile näidata, kui väga neile Harry Potter meeldib.Arvukate autentsete detailidega legendaarsed hoonedLumevaibaga kaetud Siganurme küla on rikkalikult üksikasjalik mängu- ja väljapanekukomplekt, mis sisaldab 6 minifiguuri – Harry Potter, Dean Thomas, professor McGonagall™, proua Rosmerta, Hr Flume ja Pr Flume – ning arvukalt põnevaid detaile, mööblit ja tarvikuid, mis innustavad lapsi filmistseene läbi mängima ja ise uusi seiklusi välja mõtlema. Mesinäpu™ kommipoe ja Kolme Luua pubi kahekorruselised ehitusmaketid pakuvad rohkelt kaasahaaravaid mängimisvõimalusi. Loomingulist mängu rikastavad täiendava inspiratsiooniga kolm väiksemat välisrajatist. Lisaks on komplektis kollektsioneeritavad lisad: eksklusiivne kuldne Ron Weasley™ aastapäeva-minifiguur ja neli juhuslikult valitud võlurikaardiplaati. 

• LEGO® Harry Potter™-i Siganurme™ küla külastus (76388) pakub lastele lõputult mängimisvõimalusi ja maagilise võimaluse näidata kõigile teistele, kui väga neile Harry Potter meeldib.
• Komplektis on Harry Potter™-i, Dean Thomase, professor McGonagall™-i, proua Rosmerta, Hr Flume’i ja Pr Flume’i LEGO® minifiguurid ning arvukalt põnevaid detaile, mööblit ja tarvikuid.
• Lapsed saavad külastada ja põhjalikult uurida Siganurme™ küla kahte kõige kuulsamat ehitist: Mesinäpu™ kommipoodi ja Kolme Luua pubi, mis mõlemad on täidetud maagiliste rollimänguvõimalustega.
• See kaasahaarav Harry Potter™-i mängu- ja väljapanekukomplekt lummab iga noore nõia või võluri, kel vanust vähemalt 8 eluaastat.
• 22 cm kõrge, 30 cm pikk ja 9 cm lai LEGO® Harry Potter™-i Siganurme™ küla külastus on maapinnast katuseni täidetud autentsete detailidega.
• Loominguliseks mänguks annavad lisainspiratsiooni kolm väiksemat rajatist: tänavalamp, lumega pink ja kahepoolne teadetetahvel, millel on Sirius Blacki tagaotsimiskuulutus.
• LEGO® Harry Potter™-i 20. aastapäeva tähistamiseks sisaldab komplekt eksklusiivset kuldset Ron Weasley™ minifiguuri. Samuti on komplektis neli juhuslikult valitud kogumiseks mõeldud võlurikaardiplaati (kokku 16).
• LEGO® Harry Potter™-i mänguasjad sisaldavad menufilmidest tuntud lemmiktegelasi, erakordseid olendeid ja tuttavaid tegevuspaiku. Need on täiuslik kink igale lapsele, kes soovib filmimaagiast osa saada.
• LEGO® ehituskomplektid täidavad tööstusharu karme kvaliteedistandardeid, et tagada alati ühtlane kvaliteet ja kokkusobivus ning klotside mugav ühendamine ja eraldamine – seda juba aastast 1958.
• LEGO® osi kukutatakse, kuumutatakse, muljutakse, väänatakse ja analüüsitakse. Nii võid kindel olla, et need vastavad põhjalikele üleilmsetele ohutusnõuetele.

Hoiatus! Mitte sobiv alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osasid, mis võivad tekitada lämbumisohu.

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse