Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO Harry Potter Sigatüüka ennustamistund 76396

Tootekood
58334
Vanus: alates 8 aastat
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Püsikliendi hind 31,49 € Tavahind 34,99 €

11,66 € kuus

Ava oma klotsidest kokkupandava mänguraamatu kaas ja justkui võluväel oledki Sigatüükas™ professor Trelawney ennustamistunnis! Siin saad kristallkuuli abil harjutada oma ettenägemisoskusi, lugeda koos Parvatiga müstilist ettekuulutuste raamatut või uurida koos Harry Potter™-iga tulevikku ennustavat teetassi ning lugeda oma teelehti. Kui tund läbi saab, sule lihtsalt kaas kuni järgmise korrani.

LEGO® Harry Potter™ Sigatüüka™ hetk: ennustamistund (76396) on mängukomplekt, mis asub klotsidest kokkupandavas mänguraamatus ning sisaldab alates 8 aasta vanustele lastele professor Trelawney ennustamistunnist tuttavaid populaarseid tegelaskujusid ja detaile. Tulvil maagilisi mänguvõimalusi Kaasahaarava LEGO mänguraamatu kaane all on peidus maagiline seiklusrohke klassiruum. Komplektis on kolm minifiguuri (professor Trelawney, Harry Potter ja Parvati Patil) ning rohkesti lahedaid tarvikuid. Mõned elemendid on sisse ehitatud (nt kapp), teised on eemaldatavad (nt tugitool, kirjutuslaud, toolid, kristallkuul ja teetassid), mille eemaldamise korral laieneb mänguruum. Seda komplekti võib kombineerida teiste valikusse kuuluvate komplektidega ja selle saab kenasti raamatuna kokku panna, et lapsed võiksid selle kõikjale kaasa võtta või seda kuni järgmise mängukorrani mugavalt hoiustada. Võluv kingitus lastele Kui otsid tõeliselt maagilist üllatust, siis LEGO Harry Potteri mängukomplektide seast leiad kindlasti mitmesuguseid paeluvaid kingitusi, mis rõõmustavad iga väikest nõida või võlurit.

  • mängukomplekti mõõdud on 12 x 9 x 4 cm
  • komplekt koosneb 297 lego klotsist

Hoiatus! Mitte sobiv alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osasid, mis võivad tekitada lämbumisohu.

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse