Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO Harry Potter Võlukunsti ministeerium 76403

-30%
Tootekood
59041
Vanus: alates 9 aastat
Tarneaeg: 1-3 tööpäeva
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Soodushind 83,99 € Tavahind 119,99 €

28,00 € kuus

tk

Korralda koos Harry, Roni ja Hermionega missioon, kus sisenete Võlukunsti ministeeriumisse™ ja varastate Dolores Umbridge™-ilt Slytherin™-i medaljoni. Kasuta mitmemahlamöginat, et muuta kolme sõbra välimust. Siis mine Umbridge'i kabinetti, Arthur Weasley tuppa, ennustuste saali ja Floo Networki aatriumi, ilma et Yaxley, Pius ja Dementor™ teid kätte saaks! Kas nad põgenevad Varikätkiga? Sina otsustad!

Rõõmusta alates 9 aasta vanuseid Harry Potter™-i austajaid LEGO® Harry Potteri Võlukunsti ministeeriumi™ komplektiga (76403) – esimese LEGO komplektiga, millest leiab maagilise peakorteri oma imelises detailirohkuses. Kuulsatest stseenidest ja legendaarsetest tegelaskujudest pulbitsev ruum See mitmekorruseline komplekt annab täies hiilguses edasi Võlukunsti ministeeriumi ja selles toimuva. Tuttavate tegelaskujude hulka kuuluvad Harry Potter, Hermione Granger™ ja Ron Weasley™ (koos pööratava pea ja uue parukaga), kes muunduvad maagiliselt Albert Runcorniks, Mafalda Hopkirkiks ja Reg Cattermole’iks. Fassaadi taga peidavad end mitmed detailirohked ruumid: Dolores Umbridge’i kabinet, Arthur Weasley’i tuba, ennustuste saal ja kohtusaal. Lapsed peavad üles otsima Slytherin™-i medaljoni ning põgenema Yaxley, Piusi ning Dementor™-i eest! Tasuta rakendus LEGO Building Instructions võimaldab lastel mudelit ehitamise ajal suumida ja pöörata ning tänu moodulipõhisele kujundusele on Ministeeriumi lihtne lõpututeks uuteks seiklusteks ümber kujundada.

  • komplekt koosneb 990 osast
  • hoone mõõdud kokkupandult on 31 x 21 x 21 cm

Hoiatus! Mitte sobiv alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osasid, mis võivad tekitada lämbumisohu.

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
1
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse