Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO Harry Potter Sigatüüka Dumbledori kabinet 76402

Tootekood
59040
Vanus: alates 8 aastat
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Püsikliendi hind 94,49 € Tavahind 104,99 €

Kampaaniahind

83,99 €

Pakkumine kehtib e-poes vähemalt 15€ ostuga

35,00 € kuus

Sind ootavad koos Harry, Hermione, Dumbledore™-i, Snape™-i, Filchi ja madam Pince'iga Sigatüüka™ igas toas maagia ja seiklused. Vaata lähemalt sõõlamiskübarat ja Gryffindori mõõka. Dumbledore'i kabinetis paljastab mõttesõel tuhast tõusva beebi-Fawkesi peidetud mälestused. Harry kasutab oma nähtamatuks tegevat mantlit, et külastada salaja raamatukogu keelatud osa, kus raamatud ellu ärkavad!

Alates 8 aasta vanuseid võlureid, nõidu ja mugusid rõõmustavad komplekti LEGO® Harry Potteri Sigatüügas™: Dumbledore'i kabinet (76402) seiklused Harry Potter™-i filmidest tuttavate legendaarsete tegelaskujude, lõbusate detailide ja elutruude tarvikutega. Nõiduslikud julgustükid kuulsates Sigatüüka ruumides See mitmekorruseline Sigatüüka mängukomplekt sisaldab erinevaid loovmängu inspireerivad ruume, milles on rohkesti populaarsest filmisarjast tuttavaid detaile. Komplektis on kuus minifiguuri: Harry Potter, Hermione Granger™, Albus Dumbledore™, Severus Snape™, Argus Filch ja madam Pince. Tuttavate esemete hulka kuuluvad Harry nähtamatuks tegev mantel, mõttesõel, legendaarne Gryffindori mõõk, imetlusväärne sõõlamiskübar ja tuhast tõusev beebi-Fawkes. Tasuta rakenduses LEGO Building Instructions saavad lapsed mudelit ehitamise ajal vaadata, suumida ja pöörata, nii et ehitusprotsess on kaasahaarav ja interaktiivne. See moodulkomplekt on ühendatav teiste sarja komplektidega, et kokku saaks terve Sigatüüka loss.

  • komplekt koosneb 654 osast
  • hoone mõõdud kokkupandult on 39 x 19 x 9 cm

Hoiatus! Mitte sobiv alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osasid, mis võivad tekitada lämbumisohu.

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse