Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO Minecraft Panda pelgupaik 21245

Tootekood
60851
Vanus: alates 8 aastat
Tarneaeg: 1-3 tööpäeva
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Püsikliendi hind 52,19 € Tavahind 57,99 €

19,33 € kuus

tk

Kui sulle meeldivad Minecraft®-i pandad, meeldib sulle ka see kolmekorruseline pandamaja! Ava tagakülg ja heida pilk erinevatele tubadele, kus on lõbusateks mängudeks lahedad tarvikud. Kas tahaksid muutust? Kujunda pandamaja ümber, et see seisaks püsti või hoopis toetuks neljale jalale! Astu koos uurijaga välja bambusdžunglisse. Toida pandat ja pandabeebit koogiga, aga hoidu ambu kandva skeleti eest!

LEGO® Minecraft®-i pandapelgupaik (21245) on ülimalt lõbus mänguasi Minecrafti mängijatele, kelle huviks on pandad. See ülisuur panda, mis on omakorda möbleeritud maja, rõõmustab kindlasti kõiki alates 8-aastaseid mängijaid. Maja, mis näeb välja ja liigub nagu panda Kokkupandavas kolmekorruselises pandakujulises majas on avatav tagakülg, mille lapsed saavad avada, et pääseda sees asuvatesse möbleeritud tubadesse. Liigendstruktuur ja hingega pea tähendavad seda, et pandamaja saab panna püsti seisma, neljale jalale toetuma või istuma. Igal juhul saab ruumide sisemust vastavalt ümber paigutada. Tegelaskujude hulka kuuluvad džungliuurija, panda, pandabeebi ja vaenulik skelett, kellega lapsed saavad võidelda. Põhihoonest väljas on bambusdžungel, kus mängijad saavad aega veeta Minecrafti lemmikajaviitega – pandadele kooke söötes. Et lisada mängule digimõõde, sisaldab rakendus LEGO Builder intuitiivseid suumimis- ja pööramistööriistu, mis võimaldavad lastel mudelit ehitamise ajal visualiseerida.

  • pandamaja on 22 cm kõrge, 11 cm lai ja 10 cm sügav
  • komplektsi on kokku 553 lego klotsi

Hoiatus! Mitte sobiv alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osasid, mis võivad tekitada lämbumisohu.

Tallinn

Salve 2a Outlet
1
Stroomi keskus
0
Ülemiste
3

Tartu

Eedeni keskus
2
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
3
Pärnu Keskus
2

Rakvere

Põhjakeskus
3

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse