Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO Movie Kuninganna Watevra üldse mitte kuri kosmosepalee 70838

-40%
Tootekood
50546
Vanus: alates 9 aastat
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Soodushind 71,99 € Tavahind 119,99 €

24,00 € kuus

Selle vahva ehituskomplektiga saad nautida õhtusööki Poissmees Batman™-i ja Kuninganna Watevra Wa'Nabiga tema üldsegi-mitte-pahas LEGO® kosmosepalees. Naudi smuutit ja viska pilk DJ-kabiinile. Tee tutvust filmi LEGO Film 2™teiste värvikate tegelastega (näiteks Jäätisetuutuga) ning lennuta Täht ja Südamed nende kapslites kosmosesse. Seejärel pane lossi ülaosa pöörlema, et Kuninganna Watevra saaks oma vinge kosmoraketiga õhku tõusta.

• Selles LEGO® lossikomplektis on kaheksa filmi LEGO Film 2™ tegelaskuju: Poissmees Batman™-i minifiguur ja Celeste’i mininukufiguur ning lisaks Kuninganna Watevra Wa'Nabi, Jäätisetuutu, Tähe, Kuninga Vahimehe ja kahe Südame kokkupandavad figuurid. 
• Mitmetasandilise lossikompleksi juurde kuuluvad pöörlev ülaosa Kuninganna Watevra Wa'Nabi avatava ja eemaldatava raketiga, eemaldatavad põgenemiskapslid teiste tegelaskujude jaoks, kaks rõdu, turvaruum kokkupandava turvaekraani ja mitmesuguste lisaelementidega (näiteks kohvitass, väike süda ja sõõrik), söögituba laua, kahe tooli, kapi, kokkupandava smuutimasina ja erinevate toidu- ja joogielementidega ning DJ-kabiin. 
• Komplektis on ka Kuninga Vahimehe kokkupandav pulgakomm. 
• Poissmees Batman™-i minifiguur (millel on spetsiaalne ülikonnadekoratsioon), Celeste'i mininukufiguur ning Kuninganna Watevra Wa'Nabi (miniversioon), Jäätisetuutu (miniversioon) ja Kuninga Vahimehe figuurid on uued (mai 2019). 
• Selle lossiga ehitus- ja mängukomplektiga saavad lapsed matkida vahvaid stseene filmist LEGO® Film 2™. 
• Mängulossi mõõdud: kõrgus ca 48 cm (18”), laius ca 34 cm (13”) ja sügavus ca 18 cm (7”).

Hoiatus! Mitte sobiv alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osasid, mis võivad tekitada lämbumisohu.

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse