Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO DC Batmobiil Pingviini jaht 76181

Tootekood
59732
Vanus: alates 8 aastat
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Püsikliendi hind 32,39 € Tavahind 35,99 €

12,00 € kuus

Batman™ kihutab oma võimsas Batmobiil™-is läbi GOTHAM CITY™. Väljalasketorudest lendab siniseid leeke, kui Caped Crusader™ jälitab Pingviini™. Kui superkurikael oma ülisuure raketiga sihtima hakkab, on aeg tulistada välja Batmobiili võimsad mürsud! Batman astub oma sõiduki juhikabiinist välja, et vaadata üle kahjud, läheb seejärel Batmobiili tagasi ja suundub vastu järgmisele seiklusele.

Batman™-i fännidest lastele pakub kindlasti huvi see pilkupüüdev LEGO® DC Batmani komplekt Batmobiil™: Pingviini™ tagaajamine (76181). See tuntud Batmobiili esitlus- ja mängukomplekt võimaldab vähemalt 8-aastastel lastel etendada filmi „Batman“ stseene. Raketiheitjaga Batmobiil Sellel lahinguvalmis Batmobiilil on kaks vedrulaskeseadet, mis tulistavad eest hiiglaslikke rakette kas üheaegselt või eraldi, kui lapsed vajutavad kapotil olevaid plaate. Esiklaasi ja katuse saab eemaldada, et panna Batmani minifiguur juhikabiini istuma. Seal on ruumi isegi kaasreisija jaoks. Väljalasketorude külge kinnituvad sinise leegi elemendid muudavad mängu veel vägevamaks. Komplektis on kaks minifiguuri: riidest keebiga Batman ja Pingviin, kellel on relv ning käeshoitav raketiheitja, mis sisaldab integreeritud nupsukahurit, kust tulistatakse ringikujulisi osi. Kui loomingulised superkangelaste seiklused saavad läbi, näeb see mitmekülgne sõiduk laste toas kihvt välja.

  • komplektis on kokku 329 lego klotsi
  • batmobil kokkupandult on mõõtudega 6 x 20 x 8 cm

Hoiatus! Mitte sobiv alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osasid, mis võivad tekitada lämbumisohu.

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse