Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO Speed 1970 Ferrari 512 M 76906

Tootekood
59883
Vanus: alates 8 aastat
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Püsikliendi hind 20,69 € Tavahind 22,99 €

7,66 € kuus

Imetle lähedalt legendaarset võidusõiduautot selle 1970 Ferrari 512 M-i vägeva LEGO® Speed Champions koopia näol. Tutvu sõiduki imelise aerodünaamilise disainiga, kui paned selle mudelit tükkhaaval kokku. Ja kui ehitustöö on lõppenud, pane oma meistriteos vaatamiseks välja või aseta rooli taha Ferrari võidusõitja ning suundu lähima stardijooneni, et korraldada unustamatud rallisõidud!

LEGO® Speed Champions 1970 Ferrari 512 M (76906) ehituskomplekt annab igas vanuses lastele ja autohuvilistele võimaluse hankida omale kuulsa võidusõiduauto mudel ning seda ehitada ja avastada. Mängimiseks ja esitlemiseks ideaalselt sobilik elutruu LEGO koopia annab edasi legendaarse 1970ndate kestvusauto olemuse – auto on tuntud oma aukartust äratava sooritusvõime ja legendaarsete rajaduellide poolest. Digitaalsed ehitusjuhised Selle kogutava mänguvõidusõiduauto komplektis on trükitud ehitusjuhend ja interaktiivsed digitaalsed ehitusjuhised. Nutitelefonidele ja tahvelarvutitele mõeldud tasuta rakenduses LEGO Building Instructions saadaolev intuitiivne digitaalne juhend sisaldab suurepäraseid suumimis- ja pööramistööriistu, mis võimaldavad sul mudelit ehitamise käigus iga nurga alt visualiseerida. Tehnilise leidlikkuse võrdkuju LEGO Speed Champions ehituskomplektid hõlmavad maailma parimate ja kõige tuntumate autode miniversioone. Nii laste kui ka täiskasvanute seas populaarsed kvaliteetmudelid sobivad hästi väljapanekuks või põnevateks võidusõitudeks teiste Speed Champions valikusse kuuluvate sõidukite vastu.

  • komplekt koosneb 291 osast
  • auto kokkupandult on 4 x 15 x 7 cm

Hoiatus! Mitte sobiv alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osasid, mis võivad tekitada lämbumisohu.

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse