Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO Super Mario Minifiguurid 3 71394

Tootekood
55975
Vanus: alates 6 aastat
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Püsikliendi hind 4,13 € Tavahind 4,59 €

1,53 € kuus

Muuda mäng ehitatud LEGO® Super Mario™ tasemetel veel hoogsamaks kümne kogutava tegelaskujukomplekti abil. 3. sarja iga komplekt sisaldab kokkupandavat tegevussildiga tegelaskuju, mille saad lisada oma alustusrajale. Kas komplektis on Galoomba, Langevarju-Bob-omb, Crowber või Boo? Või on seal Amp, Torpeedo-Ted või Bony Beetle? Või hoopis 1-Up-seen, Scuttlebug või Swoop? Ava komplekt ja saad teada! 

LEGO® Super Mario™ fännid saavad 3. sarja (71394) tegelaskujude komplektide abil luua uusi seiklusrikkaid tasemeid. Igas komplektis on saladuslik kokkupandav tegelaskuju koos tegevussildiga, ja lisaks väike ehitusmudel, mida saab kasutada esitlusalusena või mängu täiendamiseks. Võid kokku koguda kümme LEGO Super Mario tegelaskuju: Galoomba, Langevarju-Bob-omb, Boo, Crowber, Amp, Torpeedo-Ted, Bony Beetle, 1-Up-seen, Scuttlebug ja Swoop. Igaüht saab kasutada koos alustusraja komplektiga (71360 või 71387), mida on interaktiivseks mängimiseks vaja. Lahe rakendus Juhised on olemas igas komplektis ja tasuta LEGO Super Mario rakenduses. Viimane sisaldab ka digitaalseid tööriistu, et ehitamine oleks eriti lõbus, pakub loomingulist inspiratsiooni ning kujutab endast turvalist foorumit, kus lapsed saavad oma ideid jagada. Lõputu rõõm LEGO Super Mario mängukomplektid toovad legendaarsed Super Mario tegelaskujud pärismaalima ja sobivad ideaalselt lastele kingituseks. Alustusrajad, laienduskomplektid ja võimenduskomplektid annavad ehitajatele võimaluse tasemeid lõputult ümber ehitada ja taasluua.

Hoiatus! Mitte sobiv alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osasid, mis võivad tekitada lämbumisohu.

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse