Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO Super Mario Seiklusekomplekt 71380

Tootekood
53753
Vanus: alates 6 aastat
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Püsikliendi hind 65,69 € Tavahind 72,99 €

24,33 € kuus

Võimenda oma LEGO® Super Mario™-elamust ja loo selle loomekomplekti abil uusi tasemeid. Vali LEGO® Mario™ (figuuri pole komplektis) jaoks preemiad kohandatava kellaklotsi ja esemeklotsiga. Ehita uusi takistusi ja too mängu Larry ja Goomba, Bob-omb ja Koopa Paratroopa. Lisa eritoru Dash 30 ja püüa tase 30 sekundi jooksul läbida, et rohkem münte võita! 

Noored ehitajad saavad oma LEGO® Super Mario™ alustusrada ja laienduskomplekte kohandada, et luua selle kokkupandava seikluselooja komplekti (71380) abil ainulaadseid tasemeid. Kellaklotsi ja kahe esemeklotsi pakutavate preemiate valimiseks on komplektis kohandamismasin. Moodulitest ehituskomplektil on ka lükandplatvorm, värvilised LEGO-detailid, mis kutsuvad LEGO® Mario™-s (figuuri pole komplektis) esile erinevaid reaktsioone, ning eritoru Dash 30, mille abil saab tasemeid ümber ehitada ja arendada uusi lahedaid tasemeid. Kuulsad vaenlased Mänguelamust suurendavad LEGO Super Mario komplektis Larry, Goomba, Bob-omb’i ja Koopa Paratroopa mängufiguurid. Uuri ka tasuta LEGO Super Mario rakendust, kus on ehitamise hõlbustamiseks nutikad kuvamistööriistad, mitu näpunäidet loovaks ehitamiseks ja mängimiseks – ja palju muud. Põnev võistlus Kogutavad LEGO Super Mario mängukomplektid äratavad legendaarse Nintendo® tegelase ellu ja nende abil saab nii omavahel võistelda kui ka üksi mängida.

Hoiatus! Mitte sobiv alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osasid, mis võivad tekitada lämbumisohu.

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse