Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO Star Wars Obi-Wan Kenobi’s Jedi Star 75333

Tootekood
59139
Vanus: alates 7 aastat
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Püsikliendi hind 35,99 € Tavahind 39,99 €

13,33 € kuus

Kõik Obi-Wan Kenobi Jedi Starfighteri pardale! Reisi galaktika äärealadele Kaminosse koos Obi-Waniga kokpitis ja tema truu astromech-droidi R4-P17-ga tiival. Tulista ette jäävate vaenlaste tähelaevade pihta nupsukahurist. Maandu Kamino veemaailmas, kus tervitab sind Taun We. Teie kohtumine võib muuta kloonide sõja kulgu!

Filmi „Tähtede sõda: kloonide rünnak" fännid saavad kasutada Jõudu, et ehitada valmis see LEGO® Obi-Wan Kenobi Jedi Starfighteri (75333) klotsidest mudel. Põnev kingitus alates 7-aastastele lastele; komplektis on avatav minifiguuri kokpit Obi-Wanile, kaks nupsukahurit, sissetõmmatav maandumisvarustus, valgusmõõga ladustusklambrid ja tiival kinnituspunkt droidi R4-P17 pea kinnitamiseks. Kokkupandavad mängukomplektis on kaks LEGO Star Wars™ minifiguuri: Obi-Wan ja esmakordselt ka Kaminolane Taun We, lisaks R4-P17 LEGO astromech-droidi figuur loominguliseks rollimänguks. Interaktiivne ehitamine Komplektiga on kaasas üksikasjalikud ehitusjuhised. Ja hangi rakendus LEGO Building Instructions, kus on tööriistad kuva suumimiseks ja pööramiseks, et loovkogemus oleks veelgi nauditavam. Ägedad ehitusmänguasjad LEGO Group on juba 1999. aastast alates loonud Star Warsi universumi kuulsate tähelaevade, sõidukite, tegevuspaikade ja tegelaste klotsidest versioone, millest on saadaval lai valik erinevaid komplekte igas vanuses fännidele.

  • komplekt koosneb 282 osast
  • õhusõiduki mõõdud kokkupandult on 7 x 25 x 13 cm

Hoiatus! Mitte sobiv alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osasid, mis võivad tekitada lämbumisohu.

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse