Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO Technic McLaren Formula 1™ 42141

Tootekood
59729
Vanus: alates 17 aastat
Tarneaeg: 1-3 tööpäeva
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Püsikliendi hind 179,99 € Tavahind 199,99 €

66,66 € kuus

tk

Õhuta oma kirge mootorispordi vastu täiskasvanutele mõeldud LEGO® Technic McLaren Formula 1™ võidusõiduauto komplekti abil. Vormel 1 uue võidusõiduauto väljalaskmine on alati tähelepanuväärne sündmus. 2022. aasta mudeli puhul tegid LEGO disainerid tihedat koostööd McLaren Racinguga ning mõlemad ekspertide rühmad töötasid oma mudelid välja ühel ja samal ajal. Nüüd on sul aeg võtta juhtimine enda kätte ja panna kokku selle muljetavaldava mudeli kõik detailid.

Eemalda kõik häiriv. Keskendu võistlusele. On aeg ehitada ülimalt detailirohke LEGO® Technicu McLaren Formula 1™ võidusõiduauto 42141 mudel. Kui finišijoon on ületatud, tunned erakordset uhkust – muljetavaldava esitlusmudeli üle, mis toob au su pühendumusele. Loodud LEGO Groupi ja McLaren Racingu tiheda koostöö tulemusel 2022. aasta mudeli puhul on LEGO Technic disainerid teinud koostööd McLaren Racingu disaineritega. Mõlemad ekspertide rühmad arendasid oma mudeli välja ühel ja samal ajal, nii et see koostöö on midagi erakordselt erilist. Just nagu päris autol, on ka sellel LEGO Technicu versioonil liikuvate kolbidega kuuesilindriline V6-mootor, roolisüsteem, vedrustus ja diferentsiaal. Õhuta oma kirge Rallisõitjad nimetavad seda „tsoonis olemiseks". Suurenenud keskendatuse seisund, mida on vaja parimate tulemuste saavutamiseks. Nüüd on sul aeg sisenda „tsooni" ja suunata oma fookus lemmiksõidukite loomisele LEGO Technicu komplektide abil, mis on mõeldud täiskasvanutele ja kollektsioneeritavate autode fännidele.

  • võidusõiduauto mõõdud kokkupandult on 13 x 65 x 27 cm
  • komplekt koosneb 1434 lego klotsist

Hoiatus! Mitte sobiv alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osasid, mis võivad tekitada lämbumisohu.

Tallinn

Salve 2a Outlet
1
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse