Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO Trollid Poppy kapsel 41251

Tootekood
51065
Vanus: alates 4 aastat
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Püsikliendi hind 20,69 € Tavahind 22,99 €

7,66 € kuus

See LEGO® Trolls World Tour-i Poppy kookon toob rõõmu kõigile Poppy ja Trollide filmi fännidele. Väikest Trollide sõpra ootab Poppy teekonnal palju põnevat, mida avastada. Nad võivad aidata Poppyl käia duši all, teha soengut ja otsida aardekaarti. Hulgaliselt kujutlusvõimet arendavaid mänguvõimalusi pakkuv LEGO 4+ komplekt on tore võimalus, kuidas lapsed saavad ehitamist õppida. Lõbus ka reisil olles – Trollide mängumaja ja Poppy Trolli minifiguur Poppy kookoni saab teha lahti ja panna kokku kaasaskantavaks reisimänguasjaks, mis pakub väikestele tegevust igal pool. Nii on see hea kingitus lastele, kellele meeldivad mänguasjad, mis mahuvad taskusse. Kollektsioneeritavad mänguasjad Trollide sõpradele 2020. aasta jaanuaris avaneb lastele LEGO Trolls World Tour-i mänguasjade maailm, mis pakub Trollide filmide austajatele palju loomingulisi mänguvõimalusi. Lastel on põnev panna esmalt kokku see lahe komplekt ja seejärel mängida läbi filmist pärit muusikalised lemmikstseenid.

Tutvusta väikestele Trollide fännidele muusika ja seikluste maailma. LEGO® Trolls World Tour-i Poppy kookon (41251) võimaldab lastel läbi mängida filmist pärit stseenid ja pärast seda sulgeda kookon, et luua armas reisimänguasi.
Poppy kookonis on hulgaliselt funktsioone ja tarvikuid, mis lasevad laste kujutlusvõimel vabalt lennata ning luua Poppy jaoks uusi seiklusi. Mängi tema juustega või kiigu vildist lillel... Mängurõõmu jätkub pikaks ajaks.
Ühenda Poppy kookon ehituskomplektiga LEGO® Trolls World Tour-i popp külapidu (41255), mis võimaldab Poppy kookoni asetada kõrge puu otsa.
Kas otsid eriliseks pühadekingiks Trollidega seotud esemeid? See on suurepärane valik! LEGO® 4+ komplektid on lõbus viis, kuidas lapsed saavad õppida ehitamist ning suurendada lihtsate kokkupanekujuhiste abil oma enesekindlust.
Trollide kookon on täpselt paraja suurusega, et see igale poole kaasa võtta. Suletud mängukookoni mõõtmed on: kõrgus 11 cm, laius 9 cm ja sügavus 9 cm.
Selle Trollide Poppy mänguasja jaoks pole patareisid vaja. Ja see on suurepärane uudis, sest me kõik teame, et Trollid saavad oma energiat kallistustest, vikerkaartest ja koogikestest, mitte patareidest!
Lihtne ehitada! Digitaalsed juhised Instructions PLUS annavad ka väiksematele ehitajatele saavutus- ja iseseisvustunde. Juhised on saadaval tasuta rakenduses LEGO® Life ning need aitavad selle mudeli hõlpsalt ja kiiresti kokku panna.

Hoiatus! Mitte sobiv alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osasid, mis võivad tekitada lämbumisohu.

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse