Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO Vidiyo Bändikaaslased 43101

-80%
Tootekood
53992
Vanus: alates 7 aastat
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Soodushind 1,20 € Tavahind 5,99 €

0,40 € kuus

Kas soovid põnevaid muusikavideoid lavastada, produtseerida ja nendes peaosa mängida? Uuri komplekti LEGO® VIDIYO™ Bandmates (43101). Laadi rakendus alla, et äratada oma tegelane videos ellu. Vali populaarsete laulude vahel, skanni oma minifiguuri ja eriefektidega BeatBite, ning salvesta! Kogu teisi Bandmate-tegelasi, et kasvatada bändi ja avada muid lahedaid efekte. Kui video on valmis, jaga seda lapsesõbralikus rakenduses. 

Innusta lapsi põnevaid muusikavideoid lavastama, produtseerima ja nendes peaosa mängima komplekti LEGO® VIDIYO™ Bandmates (43101) ja rakenduse abil. See mängufiguuride bänd sisaldab kogumiseks 12 tegelast, kes on kõik inspireeritud erinevatest muusikažanritest ja kelle seas on tantsijad, räpparid, kitarristid, trummarid, lauljad ja teised. Mäng võib kohe alata, kui lapsed äratavad oma tegelase videos rakenduse kaudu ellu. Ava põnevaid efekte BeatBitide abil Igal Bandmate‘il on erisugune isiksus ja tegelasega on kaasas kolm BeatBiti. Skanni BeatBite rakenduses, et avada efekte, helisid ja muud, kui lapsed lavastavad oma muusikavideot. Tänu regulaarselt värskendatavale lauluvalikule saavad lapsed igal mängukorral uue muusikalise elamuse. Jaga muusikavideoid turvaliselt veebis LEGO VIDIYO rakendusega on kaasas funktsioonid, mis aitavad lapsi veebis kaitsta. Avatarid ja rakenduse loodud kasutajanimed hoiavad kasutajaid anonüümsena. Kõiki üleslaaditud videoid ja kommentaare modereeritakse ning lapsevanemate andmelaud võimaldab lapsevanematel reguleerida, mida nende laps jagada ja vaadata saab.

Hoiatus! Mitte sobiv alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osasid, mis võivad tekitada lämbumisohu.

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse