Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

Fillikid vanker Puma 2in1, mint

-25%
Tootekood
57503

NB! Antud toode on viimane näidis meie kaupluses.

Värvus:

mint BT536-04

Dpd Tulen ise järele
Soodushind 449,25 € Tavahind 599,00 €

Kampaaniahind

419,30 €

Pakkumine kehtib e-poes vähemalt 20€ ostuga

149,75 € kuus

Fillikid Vanker Puma

2 in 1 mint

Stiilne ja funktsionaalne – just sellisena esitleb end Fillikid vanker "Puma". Kvaliteetsed materjalid ja kaasaegsed värvid muudavad vankri absoluutseks pilgupüüdjaks igal ajal ja igal pool. Puma vanker ei ole mitte ainult väga eriline visuaalsel vaatlusel, vaid see pakub ka funktsionaalselt kõike, mida ühelt "tipptehnoloogiliselt" vankrilt oodata võib.

Selle suur ja mugav kandekorv pakub piisavalt ruumi esimestel elukuudel ja loob imeliselt mugava magamiskeskkonna, kus teie laps saab end turvaliselt tunda. Pikk kaarvari tagab hubase ja varjatud koha ka kehva ilmaga.

Kui teie laps on õppinud iseseisalt istuma, saab asendada vankrikorvi istumisosa vastu. Istumisosa saab asetada raamile mõlemas sõidusuunas.

Selja- ja jalatuge saab lihtsalt ja kiiresti viia erinevatesse asenditesse. Seljatuge on võimalik viia täislamavasse asendisse, et teie lapse uni oleks võimalikult mugav. Eemaldatav käepide hõlbustab lapse vankrisse panemist. Suur pikendatav kaarvari koos vaateakna ja täiendava päikesesirmiga pakub teie lapsele parimat kaitset otsese päikesevalguse ja tuuletõmbuse eest. 5-punktiline turvavöösüsteem koos reguleeritava kõrgusega tagab ohutuse igal jalutuskäigul. Suur helkurribadega pakikorv pakub piisavalt ruumi ka suurte ostude tegemiseks ning reguleeritava kõrgusega käepide tagab mugava lükkamisasendi.

Vanker ei paku mugavust mitte ainult teie lapsele, vaid ka teile kui lapsevanematele. Astmed või ebaühtlane maastik ei ole PUMA vankrile takistuseks. Tänu suurtele tagaratastele ja eriti tugevale vedrustusele on alati tagatud sujuv ja meeldiv sõit.

Tänu väikesele kokkuklapitavale suurusele ja võimalusele käru koos kinnitusega väga kompaktselt kokku voltida, mahub see suurepäraselt pagasiruumi ja on seetõttu hõlpsasti transporditav.

Kuni 22 kg kaaluv luba tagab käru pikaajalise kasutamise. Kaasasolev jalakate ja universaalne adapter turvatoolidele, muudavad selle Puma vankrikomplekti täiuslikuks. 


2 in 1 komplekti kuulub:

* Vankrikorv

* Raam

* Istumisosa

* Jalakate

* Adapterid turvahällile

Adapterite abil on võimalik raamile kinnitada (MAXI-COSI, CYBEX, KIDDY ja JOIE) turvahäll.


Tehnilised andmed:

* Maksimaalne kandevõime 22kg

* Vankri kaal 11,5kg

* 5 punkti turvarihmad

* Reguleeritav teleskoopsang

* Istumisosa turvakaar eemaldatav

* Pikk kaarvari

* Täiskumm rattad

* Esirattad lukustatavad

* Seljatugi käib täislamavasse asendisse

* Pikk istumisosa

Mõõdud:


Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse