Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

Kinderkraft Nature Vibe beebitarvete kott, helehall

-23%
Tootekood
62388
Tarneaeg: 1-3 tööpäeva
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Soodushind 49,95 € Tavahind 64,95 €

16,65 € kuus

tk

Igapäevased jalutuskäigud koos lapsega võivad korralduslikuks väljakutseks olla. Just seetõttu lõi Kinderkraft käekoti TREASUREBAG - abiks igale lapsevanemale alati ja kõikjal. Käekott TREASUREBAG mahutab kõik jalutuskäigul vajalikud tarvikud: mähkmed, luti, salvrätikud, pudeli, lelud ja lapsevanema asjad. Kott on tõmblukuga suletav. Sellel on 4 mahukat taskut, sealhulgas üks tõmblukuga: näiteks võtmetele või telefonile. Kotiga on kaasas reisi mähkimisalus - saate oma väikelast mähkida hügieenilistes tingimustes, kus iganes soovite. Tänu Nature Vibes kollektsiooni moodsale disainile saab TREASUREBAG iga lapsevanema dekoratiivelemendiks. Kinnitate selle hõlpsasti lapsekäru külge või kannate õlal.

4 taskut:
Lutt, mähkmed, rahakott, võtmed... Ja siis veel vesi, vahetusriided - see on lapsevanema argipäev. Tänu 4-le mahukale taskule mahutab TREASUREBAG kõik jalutuskäigu tarvikud. Üks neist on tõmblukuga: panete sinna väärtuslikud esemed, näiteks võtmed, telefoni või kaardi. Kõik on käepärast, ühes kohas! Lisaks sellele on põhikamber tõmblukuga suletav.

Looduse aeg!

Tänu TREASUREBAG-le on loodus alati teiega kaasas. Tänu Nature Vibes kollektsiooni moodsale disainile on kott ka erakordselt elegantne ning sobib mitte ainult sama kollektsiooni kärude ja kandekottidega, aga ka igapäevase kuvandiga.                

Komplektis reisi mähkimisalus:
Väikesed lapsed vajavad mähkme vahetust kõige ootamatumal hetkel. Kui ümbruses mähkimisjaama ei ole, tuleb appi TREASUREBAG-le lisatud, kujunduse poolest kotiga sobiv matt. Tänu sellele mähite lapse kõikides tingimustes.

Kärule ja õlale:
Et vähegi värskete vanemate õlgade koormust vähendada, saab TREASUREBAG-i käru käepideme külge kinnitada. Tänu sellele on jalutuskäikudel käed täielikult oma väikelapsele pühendumiseks vabad. Kinnitate käekoti komplekti kuuluvate spetsiaalsete kinnitustega. Kotile on lisatud ka klassikaline pikk rihm, tänu millele saab seda kanda klassikalise käekotina.        

Kergesti puhastatav:
Jalutuskäigu ajal võib kõikvõimalikke asju juhtuda. Väljavalgunud piim, lekkivad mähkmed... Seetõttu on TREASUREBAG kergesti puhastatav. Koti värskendamiseks piisab märjast lapist - ja näeb välja nagu pärast ostmist. Lisaks on kott väga vastupidav - kulumist ei karda. 

Materjalid: PU, polüester

matt: vahttäidisega polüester

Mõõdud 30 cm x 53 cm.

Tallinn

Salve 2a Outlet
1
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
1
Lõunakeskus
1

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
1

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse