Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

Kinderkraft istumisalus I-BOOST, must

Tootekood
64309
Vanus: alates 6 aastat
Tarneaeg: 1-3 tööpäeva
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Püsikliendi hind 49,46 € Tavahind 54,95 €

Kampaaniahind

41,21 €

Pakkumine kehtib e-poes vähemalt 20€ ostuga

18,32 € kuus

tk

I-BOOST on auto turvaalus, mis on mõeldud lastele, kes on juba turvatoolist välja kasvanud, kuid ei ole veel 150 cm pikkused. See kohandub ideaalselt teie lapse pikkusele vahemikus 135-150 cm, tagades auto turvavöö kulgemise täpselt seal, kus peab - õla ja rindkere keskel. Turvavöö optimaalse kulgemise tagamine teie lapse keha suhtes minimeerib ootamatute liiklusõnnetuste korral vigastuste ohtu. Tänu I-BOOST-le võite kindel olla, et teie laps sõidab turvaliselt ja mugavalt. Oluline on see, et auto turvaalus I-BOOST on testitud vastavalt uusimale standardile R129 i-Size ja on seega ranged testid positiivselt läbinud.

I-BOOST on kerge auto turvaalus (kaalub vaid 2,5 kg) - teisaldate selle hõlpsasti ühest autost teise ning täiendavalt on see paigaldatav ISOFIX-le, mis suurendab sõidu ajal turvaaluse stabiilsust ja ohutust. Samuti saab seda aga kasutada ka vanemates autodes, millel ISOFIX puudub.

I-BOOST on igas autos kasutatav turvaalus. Turul eristub auto turvaalus läbiviidud ja edukalt läbitud kokkupõrketestide poolest, mis kinnitavad selle vastavust standardi R129 i-Size rangetele nõuetele. Oluline on selle universaalsus, mis väljendub igat tüüpi sõidukitesse paigaldamise võimaluses. Tänu ISOFIX-süsteemi abil paigaldamise võimalusele tagab turvaalus täiendava stabiilsuse, aga selle konstruktsioon võimaldab ka ISOFIX-süsteemita autodes probleemideta kasutamist. See muudab I-BOOST-i erinevatele automudelitele ideaalseks turvaliseks ja paindlikuks lahenduseks.

Ergonoomiline:
Turvaalusel I-BOOST on mugavad käetoed, mis tagavad lapsele mugavuse isegi pikematel reisidel. Auto turvaalus ise võimaldab väikesel reisijal sõidu ajal mugava ja ergonoomilise asendi võtta.

Turvaalus I-BOOST on lai ja sügav, tänu millele tunnevad ka suuremad lapsed end selles mugavalt. Samuti on selle istmes reisimugavuse tagavad pehme vahu täiendavad kihid. Puutel meeldiv, kergesti eemaldatav ja pestav katteriie lihtsustab puhtuse hoidmist, tagades värskuse kogu kasutusajaks.

Auto turvaaluse I-BOOST paigaldate hõlpsasti autosse ISOFIX-i ja auto kolmepunktilise turvavöö või ainult turvavöö abil. See on kerge, tänu millele saab laps seda vajadusel ise ühest autost teise tõsta. Turvaalus on saadaval mitmes värviversioonis - saate selle oma auto interjööriga sobitada.

Materjalid: plastik, metall, vaht

Katteriie: Polüester

Hoiatus! Mitte sobiv alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osasid, mis võivad tekitada lämbumisohu.

Tallinn

Salve 2a Outlet
1
Stroomi keskus
1
Ülemiste
1

Tartu

Eedeni keskus
1
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
1

Rakvere

Põhjakeskus
1

Viljandi

UKU Keskus
1
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse