Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

Kinderkraft jooksuratas MINIBI, kollane

Tootekood
64084
Vanus: alates 12 kuud
Tarneaeg: 14 - 21 tööpäeva
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Tavahind 59,95 €

Kampaaniahind

44,96 €

Pakkumine kehtib e-poes vähemalt 20€ ostuga

19,98 € kuus

tk

MINIBI on ideaalne esimene sõiduriist, mis võimaldab teie lapsel avastada maailma uuest vaatenurgast. See ühendab endas jalg- ja tõukeratta omadused. See on väike, kerge ja loodud väikelapse turvalisust silmas pidades – kõik see muudab selle ideaalseks lapsele alates 1. eluaastast. Ainulaadne disain ja atraktiivsed värvitoonid muudavad MINIBI pilkupüüdvaks ja praegustele suundumustele vastavaks. Tänu reguleeritava kõrgusega sadulale jääb sõiduk teiega kauemaks. MINIBI on ka suurepärane kingiidee!

Õppimine mängu kaudu

MINIBI on kombinatsioon tõukerattast, väikesest jooksurattast ja kolmerattalisest jalgrattast. See seisab stabiilselt kolmel rattal, mis muudab pealemineku ja mahatuleku lapsele kergemaks. MINIBI on teistest tavapärastest kolmerattalistest väiksema rööpmelaiusega, tänu millele saab laps harjutada tasakaalutunnet ja paremat motoorset koordinatsiooni. MINIBI-ga mängimine aitab tugevdada ka lapse enesekindlust.

Väikesed mõõtmed ja väike kaal

MINIBI on suurepärane esimene sõiduk. Ratas sobib suurepäraselt lastele alates 1. eluaastast või alates 74 cm pikkusest, tänu millele saab mudilane oma rattasõiduga varakult alustada.

Lisaks on MINIBI väga kerge – see kaalub vaid 2,1 kg.

Kerged ja vastupidavad vahtrattad

MINIBI vahtrattad on kerged, vastupidavad ja stabiilsed. Need ei vaja pumpamist ning on kergesti puhastatavad, tänu millele sobib ratas ideaalselt kasutamiseks nii toas kui ka õues. Ratastel on hea haarduvus, need ei kriibi põrandat ja on väga vaiksed.

Turvaline sõiduõpe

Ratta ümarad servad ja väljaulatuvate osade puudumine muudavad MINIBI rattaga sõitmise õppimise turvaliseks. Juhtraua pöördenurga piiramine hoiab ära ratta ümbermineku äkilise pöörde tagajärjel. Libisemiskindlad käepidemed kaitsevad väikseid käsi libisemise eest.

Reguleeritav pehme sadul

MINIBI-l on reguleeritav sadul, mida saab hõlpsasti lapse pikkuse järgi reguleerida, mis suurendab lapse sõidumugavust ja võimaldab ratast kauem kasutada. Ökonahast profileeritud sadul on pehme ja mugav.

Ainulaadne kujundus

MINIBI välimus paneb teid ja teie last sellesse esimesest pilgust armuma. Ratas pole mitte ainult praktiline, vaid ka disainitud ja ... võluv. Moodne disain ja stiilsed värvitoonid teevad sellest ükskõikselt möödumise võimatuks.

Lapsele ohutud materjalid

MINIBI on valmistatud materjalidest, mis on lastele ohutud ja taaskasutatavad (PP). Toodet on katsetatud keemilise ja mehaanilise ohutuse osas mainekas Interteki laboris.

Ideaalne kingituseks

Värvivalik, kaasaegne kujundus ning eelkõige hariv ja arendav väärtus – kõik see teeb MINIBI rattast ideaalse kingituse. See meeldib nii lastele kui ka vanematele.

Kerge puhastada

MINIBI on valmistatud sellistest materjalidest, mida on kerge puhtana hoida. See ei karda suupisteid, vahtusid ega lompe. Pärast muretut mängimist saate sellele kiiresti anda uue välimuse.

Lihtne ja kiire paigaldus

Üks, kaks, kolm ja… kokku pandud! Kulub vaid mõni minut, et teie laps saaks oma esimesest sõidukist rõõmu tunda.

Materjalid:

  • Raam: PP (polüpropüleen)
  • Juhtraud: PP (polüpropüleen)
  • Juhtraua kummikatted: TPR
  • Sadul: ökonahk
  • Rattad: EVA-vaht

Mõõtmed:

  • Kõrgus: 39 cm
  • Pikkus: 50 cm
  • Laius: 25,5 cm
  • Rataste läbimõõt: 14 cm
  • Rataste laius: 4 cm
  • Esirataste rööbe: 18 cm
  • Iste: 13 cm x 21,5 cm
  • Maapinna ja istme vaheline kaugus: 24–27 cm

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse