Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

Kinderkraft kergkäru Helsi, hall

Tootekood
62419
Tarneaeg: 14 - 21 tööpäeva
Dpd Tulen ise järele
Püsikliendi hind 224,96 € Tavahind 249,95 €

Kampaaniahind

187,46 €

Pakkumine kehtib e-poes vähemalt 20€ ostuga

83,32 € kuus

tk
Aktiivne aeg värskes õhus! Tänu HELSI-le on sul võimalik jätkata oma kirge spordi vastu ja anda see edasi ka lapsele esimestest elupäevadest peale. Sellel spordikärul on kolm suurt ratast, stabiilne konstruktsioon ja turvalised lahendused, tänu millele saad nautida koos lapsega aktiivseid jalutuskäike. HELSI sobib nii asfalteeritud teedele kui ka metsaradadele. Istme all olev mahukas kott mahutab kõik teie asjad.
 
Tänu amortiseeritud tagasillale ja täispuhutavatele ratastele on HELSI ideaalne jalutuskäru igapäevasteks jalutuskäikudeks, olenemata alusest. Reguleeritava vanema käepideme ja kuni lamamisasendini reguleeritava seljatoega saate seda hõlpsalt endale ja oma lapsele kohandada. Samuti on võimalik soetada universaalsed vankriadapterid, mis võimaldavad raami külge kinnitada 0-13 kg istme*. Adapterid ja iste müüakse eraldi.
 
Spordikäru kaalule kuni 22 kg:
HELSI on jalutuskäru neile, kes lisaks traditsioonilistele jalutuskäikudele väärtustavad aktiivset vabas õhus viibimist ja sidet loodusega. See on mõeldud lastele kaaluga kuni 22 kg. Tänu sellele saate tegeleda oma lemmikfüüsilise tegevusega, loobumata lapsega koos aega veetmast.
 
Tagatelje vedrustus:
Kolm suurt täispuhutavat ratast on hea amortisatsiooniga. Nad suudavad ületada igasugust maastikku – kas asfaldil või metsarajal. Konstruktsioon on disainitud nii, et jalutuskäru on stabiilne ja samal ajal manööverdatav, seega pole takistuste vältimine selle jaoks probleem.
 
Reguleeritav vanema käepide:
HELSI hoolitseb lapsevanemate õige kehahoiaku eest jalutuskäikudel. Tänu reguleeritavale käepidemele saate jalutuskäru hõlpsalt oma pikkusega kohandada.
 
Reguleeritav seljatugi:
HELSI ei hooli ainult vanemate mugavusest – reguleeritav seljatugi võimaldab kohandada jalutuskäru vastavalt lapse vajadustele. Kas laps soovib aktiivselt jalutuskäigus osaleda? Või äkki eelistab ta magada? Tuleb lihtsalt seljatugi õigesse asendisse seada, et lapsel oleks kogu aeg mugav olla.
 
Kott istme all:
Vesi, suupisted, lisajope... Samuti lutt, niisked salvrätikud ​ja mänguasjad. Seljakoti asemel pane kõik asjad istme alla suurde kotti.
 
Universaalsed adapterid:
Käru raam on kohandatud kinnitama 0-13 kg turvatooli*. Kui on vaja mõneks ajaks lahkuda ja teie võsuke on autos magama jäänud, kinnita turvatool käru raami külge. Adapterid müüakse eraldi.
 
Lihtne transportida:
Selle spordikäru saad mõne hetkega kokku voltida ja auto pagasiruumi panna. Õues treenimine? Või aktiivsed ekskursioonid? HELSI on ideaalne reisikaaslane kõikjal, kuhu reisite.
 
Ohutud lahendused:
Vankri raam on väga vastupidav ja stabiilne. Lisaks on HELSI varustatud 5-punktiliste turvavöödega, mida saate lihtsalt reguleerida. Kaitsepoom tagab ka lapse turvalisuse treeningutel ja jalutuskäikudel.
 
* Enne adapterite ostmist tutvu kindlasti oma vankri seeriaga! Adapterite ühendamise võimalus kehtib ainult teatud HELSI jalutuskärude puhul, mis on märgitud tootja veebisaidil
 
Lisainformatsioon:
  • Vanker sobib lastele alates sünnist kuni 22 kg.
  • 3 suurt pehmendusega täispuhutavat ratast
  • Otse edasi sõitmine võib põhjustada esiratta blokeerumise.
  • Tagatelje vedrustus
  • Saadaval on universaalsed adapterid*
  • Reguleeritav seljatugi
  • Reguleeritav vanema käepide
  • 5-punkti rihmad, turvapoom
  • Istmealune suur kott kuni 5 kg
  • Praktiline pidur
 
Materjal:
  • raam: teras
  • rattad: kummist
  • Materjal: polüester
 
Mõõdud:
Kokkupandult: 87 x 59,5 x 48 cm
Avatult: 128 x 59,5 x 113 cm
 
Rattad:
Esikülg: 28 cm
Kaks tagumist: 39 cm
 
Täiendavad mõõdud:
Seljatoe pikkus (lamades): 77,5 cm
Iste: 36 x 22 cm
Seljatugi: 34 x 44 cm
 
Kaugus maast istmeni: 50 m
Vanemate käepide: 71-113 cm
 
Kaal: 10,8 kg

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse