Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

Kinderkraft jalutuskäru ROUTE, roheline

Tootekood
61556
Tarneaeg: 1-3 tööpäeva
Dpd Tulen ise järele
Püsikliendi hind 224,96 € Tavahind 249,95 €

Kampaaniahind

187,46 €

Pakkumine kehtib e-poes vähemalt 20€ ostuga

83,32 € kuus

tk

Mis on ROUTE jalutuskärus parim? Asjaolu, et see on teie lapse kaaslaseks alates tema sünnist kuni 22 kg kaalu saavutamiseni, ehk kuni umbes 4. eluaastani. Tänu suurepärase amortisatsiooniga torkekindlatele ratastele õigustab käru end nii linnajalutuskäikudel kui metsaradadel. Selle avar ja mugav iste tagab lapsele aastateks mugavuse.

Selliste ratastega käru tuleb igal maastikul toime! Need on kummist ja torkekindlad - ei vaja mingit hooldust. 4 ratta amortisatsioon tagab väikelapsele rahuliku sõidu, mille jooksul ei tunne ta ebatasasel pinnal mingeid põrutusi. Lisaks on esirattad varustatud otsesõidu lukustusega. Tänu sellele alistab ROUTE iga kruusase või liivase tee. STOP & RIDE pidur annab jalutuskäig

ROUTE on lapsele aastateks mugavuse tagav praktiline käru! See on erakordselt pika kasutusajaga - mahukas iste tagab lapsele mugavuses alates tema sünnist kuni 22 kg kaalu saavutamiseni.

Ilm ja loodus on ettearvamatud, aga omades ROUTE, tagad lapsele rahu ning turvalisuse.

  • Suurendatav, veekindel UPF50+ filtriga kattevari on muutuvate ilmastikuolude puhuks ideaalne. Täiendav päikesesirm kaitseb pisikest ereda päikese eest. Tugevama vihma korral kulub ära komplekti kuuluv vihmakile,
  • Sisseehitatud putukavõrguga jalatugi - tüütud putukad teie last ei häiri, sest putukavõrk on alati käepärast!

Aga kui läheb kiireks ja tuleb näiteks ühistransporti või autot kasutada? Tänu CLICK & FOLD funktsioonile saab lapsekäru mugavalt ühe käega kokku panna!

Ostlemine lapse jalutuskäigu ajal? Pole probleemi! ROUTE’l on kuni 2 kg kandevõime ja tõmblukuga lihtsa juurdepääsuga suur korv.

  • Kärusse riidematerjali kinnitamise võimalus tagab kuuma ilmaga vaba õhuvoolu,
  • Turvatud lamamisasend - lapse pead kaitseb spetsiaalne võrk.

Kinderkraft mõtleb ka täiskasvanutele - kindlasti hindavad nad reguleeritavat lapsevanema käepidet. Tänu 4-le reguleerimisasendile saate selle asetuse ideaalselt oma pikkusele kohandada.

Kattevarju tagaküljel paikneb praktiline tasku olulisimatele pisiasjadele ja tänu topsihoidikule teete jalutuskäigu meeldivamaks oma lemmikjoogiga.

ROUTE lapsekärul on kaasaegne, minimalistlik disain ja universaalsed värvid. Elegantsed tumerohelised või hallid varjundid vastavad paljude vanemate maitsele.

5-punkti turvarihmad kohandate hõlpsalt isegi vastsündinule ja pehmed kaitsed tagavad kasutusmugavuse. Lapse kärusse panemist ja sealt välja võtmist lihtsustab pööratav kaitsepiire (360ᵒ).

Materjalid:

  • Raam: teras
  • Rattad: Vahttäitega kummi
  • Iste, kattevari, putukavõrk ja korv: polüester

Kaal10,8 kg.

Klassikaline jalutuskäru alates sünnist kuni u 4. eluaastani (22 kg).

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
1

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse