Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

Kinderkraft mängumatt SMARTPLAY SEA

Tootekood
61554
Tarneaeg: 1-3 tööpäeva
Smartpost Dpd Tulen ise järele
Püsikliendi hind 53,96 € Tavahind 59,95 €

Kampaaniahind

44,96 €

Pakkumine kehtib e-poes vähemalt 20€ ostuga

19,98 € kuus

tk

Aeg veealuseks seikluseks! Avastage SMARTPLAY SEA matt, mis viib teid ja teie lapse veealuste loomade maailma. Imekena kujundus, koguni 5 pehmet mänguasja ja võimalus muuta matt pallidega mänguväljakuks on põhjused, miks SMARTPLAY SEA meeldib mitte ainult teie lapsele, vaid ka teile endale!

Matt sobib juba kõige pisematele lastele. See toetab nägemise, puudutamise ja kuulmise arengut ning pakub ka palju mängulusti tänu komplektis olevatele mänguasjadele, imekaunitele trükimustritele ja 12 värvilisele pallile. SMARTPLAY SEA-ga on kaasas pehme padi, mis toetab kõhuli lamamise õppimist. Sel ajal, kui teie lapsel on väga lõbus, saate ise lõõgastuda ja jälgida oma põnni diskreetselt tassikese kuuma kohvi seltsis. SMARTPLAY SEA abil pole lapsevanemaks olemine mitte ainult lihtsam, vaid ka värvikas ja täis merealuseid seiklusi!

Sensoorne matt kõige pisematele:
SMARTPLAY SEA õppematt on ette nähtud kõige pisematele lastele. See toetab nägemise arengut tänu vaoshoitud värvidele, puudutamise arengut mati erinevate tekstuuride abil ja kuulmise arengut. SMARTPLAY SEA õpetab mängima.

Kaks-ühes õppematt:
Sellel on kaks funktsiooni – õppematt ja mängupaik. Piisab, kui tõsta mati küljed üles ja puistata sinna kaasas olevad 12 värvilist palli. Põnn tunneb rõõmu uutest mänguvõimalustest. SMARTPLAY SEA-l on spetsiaalne koht, kus laps saab täpsust harjutades palle veeretada.

Imekena kujundus – kasu nägemisele:
Tagasihoidlikud värvid ja kaunis mereteemaline muster rahustavad mudilast mängimise ajal. Lisaks stimuleerib matt lapse kujutlusvõimet – naljakad mereelukad ärgitavad last puudutama, vanemaid aga veealusest maailmast jutustama.

Eemaldatavad mänguasjad ja reguleeritavad kaared:
Matiga on kaasas 5 eemaldatavat mänguasja: kriiskav kajakas, kõristiga lennuk, kõristiga meritäht, sahisevate lintidega kala ja pilvekujuline peegel. Saate neid vabalt kinnitada reguleeritavale kaarele – laps sirutab oma käed mänguasjade poole, harjutades nägemist ja haaramist. Reguleeritavaid kaari on lihtne kohandada vastavalt põnni vanusele ja motoorikale. Matiga on kaasas pehme padi, mis toetab kõhuli lamamise õppimist.                                                       

Paks ja pehme – ideaalne mängimiseks ja puhkamiseks:
Matt on paks ja pehme, tänu millele isoleerib see hästi külmast põrandast. Puudutamisel mõnus materjal muudab lapsel selle peal mängimise meeldivaks.

Lihtne puhastada:
Matti on väga lihtne puhastada, kui laps sellele mängimise ajal midagi ümber ajab või mati ära määrib. Mati põhi on masinpestav ning ülejäänu saab märja lapiga üle pühkida.

  • Materjal: polüester
  • Kokkupandud toote mõõtmed: 50,5 x 9 x 57,6 cm
  • Lahtivõetud toote mõõtmed: 103 x 95 x 55 cm
  • Kaal: 1 kg

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
1
Ülemiste
1

Tartu

Eedeni keskus
1
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
2

Viljandi

UKU Keskus
1
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse