Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

Kinderkraft kolmerattaline jalgratas AVEO, roheline

Tootekood
62435
Vanus: alates 9 kuud
Tarneaeg: 14 - 21 tööpäeva
Dpd Tulen ise järele
Püsikliendi hind 125,96 € Tavahind 139,95 €

Kampaaniahind

104,96 €

Pakkumine kehtib e-poes vähemalt 20€ ostuga

46,65 € kuus

tk

Kinderkraft kolmerattaline jalgratas AVEO on toode, mis sobib lastele vanuses 9 kuud kuni umbes 5 aastat. Ratas on varustatud pumpamist mittevajavate, vastupidavate ratastega. Jalgratta AVEO lisaeeliseks on pööratav iste, mis võimaldab seda selja või näoga sõidusuunas seada. See on koos lapsega kasvav toode – kokkupandav konstruktsioon ja moodulehitus võimaldavad ratta vaba ümberkujundamist ning lapse vanusele kohandamist.

Suured rattad igale maastikule:
Kolmerattaline jalgratas AVEO on varustatud ratastega, mis ei vaja pumpamist. Need on torkekindlad, lisaks tagavad hea haarduvuse aluspinnaga, olenemata sellest, kas kõnnite kõnniteel või kruusarajal.

Pööratav iste:
Istet saab pöörata näo ja seljaga sõidusuunas. Tänu sellele sobib jalgratas lastele alates umbes 9 kuu vanusest. Sellest saab igal jalutuskäigul hindamatu kaaslane - ja väikelapse kasvades kujundate AVEO hõlpsasti ümber iseseisvaks kolmerattaliseks jalgrattaks.

Lihtne kokkupanemine:
Võtate selle jalgratta kaasa kõikjale - panete AVEO kokku hetkega. See mahub auto pagasiruumi, aga ka kappi, kui korteris ei ole kokkupandud jalgratta hoidmiseks piisavalt ruumi.

Turvaline igas olukorras:
Kolmerattaline jalgratas on varustatud reguleeritavate 3-punktiliste turvavööde ja kaitsepiirdega. Turvavöödel on pehmed kaitsed ja jalgevahe rihma on lihtne kaitsepiirdele kinnitada, suurendades sellega väikelapse turvalisust.

Kõrge, mugav seljatugi:
Kõrge seljatugi võimaldab väikelastel sõidu ajal vabalt toetuda. AVEO kolmerattalise jalgrattaga sõitmine on väga mugav, olenemata sellest, millises suunas iste on seatud.

Kaks juhtrauda:
AVEO on lastele ja vanematele kohandatud jalgratas. Reguleeritaval käepidemel on spetsiaalne mehhanism, mis blokeerib lapse jalgratta keeramise võimalust. Samaaegselt saate sõidule ise õige suuna anda.

Vabakäik:
Vabakäigu funktsioon võimaldab lapsel jalgratast kiirendamata pedaalida. Piisab lihtsalt pisikese hoova reguleerimisest nii, et pedaalid väikelapse pedaalimisest väsides ei pöörle.

Reguleeritav lapsevanema käepide:
AVEO käepidet saab reguleerida ja hõlpsasti vastavalt teie kasvule kohandada. Pikk isa, lühike ema? Käepideme reguleerimine soovitud tasemele võtab vaid hetke, et jalgratta juhtimine oleks ka lapsevanemale mugav.         

Kokkupandavad jalatoed:
Esiratta juures on jalatoed, millel väikelaps saab pedaalimisest väsinud jalgu puhata. Jalatoed sobivad hästi ka väiksematele lastele, kes pedaalideni veel ei ulatu.

Kokkupandav kaarvari:  
AVEO-l on suur kokkupandav kaarvari, mis kaitseb last päikese ja tuule eest. Selle kaldenurka saab reguleerida nii, et väikelaps oleks sõidu ajal alati varjus.

Praktilised tarvikud:
Jalgrattaga koos on kaasas pisiasjade kott, 2 korvi (üks juhtraua juures, teine istme taga) ning topsihoidik lapsevanemale.

Materjalid:

  • Raam: teras
  • Kangas: polüester

Mõõtmed:

Lahtivõetuna: 112 x 50,5 x 106,5 cm

Rataste läbimõõt

  • eesmised: 26 cm,
  • tagumised: 21,5cm

Juhtraua kõrgus - 57 cm

Seljatoe pikkus - 65 cm

Lapsevanema käepide - 76, 86, 89 cm

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse