Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO City advendikalender 60381

Tootekood
63035
Vanus: alates 5 aastat
Tarneaeg: 1-3 tööpäeva
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Püsikliendi hind 26,99 € Tavahind 29,99 €

Kampaaniahind

22,49 €

Pakkumine kehtib e-poes vähemalt 20€ ostuga

10,00 € kuus

tk

LEGO® City advendikalender 2023 on kohal, täis hooajalist melu ja üllatusi, et muuta iga päev eriliseks! Ava uksed, et avastada pidulikke tegelasi, minimudeleid ja tarvikuid. Voldi mängumatt lahti, et paljastada õdus talvevõlumaa, mis on ideaalne koht maagilisteks lugudeks ja seiklusteks. Jõuludeks valmistumine pole kunagi olnud nii lõbus!
Kasvata pühade lähenedes põnevust LEGO® City advendikalender 2023 (60381) abil. Lapsed saavad lugeda päevi jõuludeni tuttavate pühadeteemaliste tegelaste, hooajaliste minimudelite ja tarvikutega. Laota laiali õdusat talvevõlumaad kujutav mängumatt ja loo tegevuspaik lõputute loominguliste seikluste jaoks. Muudab iga päeva maagiliseks 2023. aasta LEGO City advendikalender on imetore kingitus alates 5-aastastele lastele. Iga üllatusmänguasjaga on kaasas lihtsad üksikasjalikud ehitusjuhised, et ka uued LEGO ehitajad võiksid nautida lõbusat ehitus- ja mänguelamust. Ülim jõulueelne kingitus lastele LEGO City advendikalender 2023 on tulvil lõbusaid mudeleid ja pühadeteemalisi üllatusi lastele, kellele meeldib loominguline mäng. Lapsed saavad kalendriga kaasasolevaid kokkupandavaid mänguasju, tarvikuid ning minifiguure kombineerida ka teiste LEGO City seeria mängukomplektidega.
Lõbusad tegelased – üllatuste hulka kuuluvad härra ja proua Claus, jõulaulu laulja, jäähokimängija, jääskulptor ja TikToki fänni minifiguurid, lisaks lumememme, põhjapõdra, kutsika ja kassipoja figuurid.
Kaasas lahtivolditav mängumatt – lapsed saavad lahti laotada kalendri tagaosa, et saada osa loomingulistest seiklustest õdusal talvevõlumaal.

Hoiatus! Mitte sobiv alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osasid, mis võivad tekitada lämbumisohu.

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
3
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
5+
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse