Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO City Matka-trikimootorratas 60331

Tootekood
58723
Vanus: alates 5 aastat
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Püsikliendi hind 7,19 € Tavahind 7,99 €

2,66 € kuus

Valmistu vägevateks LEGO® City Stuntz seiklusteks! Ühine Üksiku ratturhundiga, kes näitab oma kiirust ja vaprust hooratta jõul mööda tänavaid kihutaval masinal, mille raskus on tagaosas, et saaksid teha rekordilisi esirattatõsteid. Suundu täiskiirusel rampidele, et teha hulljulgeid õhumanöövreid ja tagarattale maandumisi. Selle vuntsidega trikimootorratturist hundi rind on rasvane. Hoia kõvasti kinni!

See LEGO® City matka-trikimootorratta (60331) mängukomplekt, milles on lahe hooratta jõul liikuv mootorratas, võimaldab teha vägevaid esirattatõsteid ja trikke ning pakub lastele tundideks põnevat mängulist tegevust. Lisa ka Üksiku ratturhundi minifiguur ning lõputult lõbus trikisõu võibki alata! Loodud alates 5-aastastele lastele Selle mängu-trikimootorrattaga on kaasas lihtsasti järgitav piltidega ehitusjuhend, et lapsed saaksid uhkuse ja rõõmuga ise oma LEGO mänguasju ehitada või koos sõprade ja pereliikmetega ühiselt ehituselamust nautida. Lastest saavad etenduse staarid! LEGO City mängukomplektid viivad lapsed otse seikluste südamesse, kust leiab lahedad sõidukid, realistlikud ehitised ja lõbusad tegelased, kes innustavad mängima realistlikke rollimänge. Kombineeri seda komplekti teiste LEGO City Stuntz sarja kuuluvate komplektidega, et võimsaid trikietendusi oleks veel rohkem.

  • komplekt koosneb 10 osast
  • mootorratta mõõdud kokkupandult on 2,5 x 7 x 2 cm

Hoiatus! Mitte sobiv alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osasid, mis võivad tekitada lämbumisohu.

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse