Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO City Trikipark 60293

Tootekood
56356
Vanus: alates 5 aastat
Tarneaeg: 1-3 tööpäeva
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Püsikliendi hind 31,49 € Tavahind 34,99 €

11,66 € kuus

tk

Aktiveeri oma hoorattaga trikiratas reaalsete trikkide jaoks LEGO® City trikipargis. Liitu LEGO City telesarjast tuntud Tread Octane’iga, et luua lahedad etendused ja väljakutsed. Tõuse õhku rampidelt, et ületada leegid ja ohtlik ämblikupuur. Tee erakordseid hüppeid ja maandumisi. Tuiska läbi trikiplatsi ja vaata, mitu takistust suudad läbida. Siis kujunda trikimoodulid ümber ja korralda uued etendused! 

See LEGO® City trikipargi (60293) mängukomplekt sisaldab hoorattaga mängumootorratast, millega saab korraldada muljetavaldavaid trikke. Lapsed saavad aktiveerida mootorratta, et saata see läbi võimsate trikielementide ja takistuste, ning trikimoodulid siis kiiresti ümber ehitada uute võistluste ja etenduste tarbeks. Vahva ehitus- ja mängukomplekt alates 5 aasta vanustele lastele Selle mängukomplektiga on kaasas lihtsasti järgitav ehitusjuhend ning Instructions PLUS, mis kuulub nutitelefonidele ja tahvelarvutitele mõeldud tasuta rakenduse LEGO Building Instructions juurde. Sellel interaktiivsel ehitusjuhendil on suumi- ja pööramisfunktsiooniga vaatamistööriistad, tänu millele on komplekti kokkupanek sõna otseses mõttes lapsemäng. LEGO City inspireeriv maailm LEGO City Stuntzi komplekti viivad lapsed otse seikluste südamesse, kust leiab kihutavad hoorattaga mootorrattad, lahedad sõidukid, realistlikud ehitised ja lõbusad tegelased, kes innustavad mängima päriselu sündmustel põhinevaid rollimänge. Kombineeri seda mudelit teiste LEGO City Stuntzi universumisse kuuluvate põnevate mängukomplektidega, et rõõmu ja põnevust oleks veelgi rohkem!

Hoiatus! Mitte sobiv alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osasid, mis võivad tekitada lämbumisohu.

Tallinn

Salve 2a Outlet
1
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
1
Lõunakeskus
3

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse