Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO Classic Ookeanilõbustused 11018

Tootekood
58296
Vanus: alates 4 aastat
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Püsikliendi hind 19,79 € Tavahind 21,99 €

Kampaaniahind

16,49 €

Pakkumine kehtib e-poes vähemalt 20€ ostuga

7,33 € kuus

Vii mänguline õppimine uuele tasemele LEGO® Classic komplektiga Loomingulised ookeanilõbustused, kus on värviküllased LEGO osad ja illustreeritud juhised kuue inspireeriva minimudeli ehitamiseks. Lapsed, sõbrad ning pered saavad mängu nautida ning ehitada viikingilaeva, kollase allveelaeva, veealuse drooni, merihobu, vaala ja kilpkonna. Hiljem võivad nad avada kaks lisaklotside kotti ning ehitada oma LEGO mudeleid. 

Tutvusta lastele loovmängu võimalusterohket maailma LEGO® Classic mängukomplektiga Loomingulised ookeanilõbustused (11018), kus on värviküllased LEGO osad ja kuus inspireerivat ookeaniteemalist mudelit mängu alustamiseks, lisaks kaks lisaklotside kotti vabalt ehitamiseks. Inspireerivad ehitusideed alates 4-aastastele lastele Komplektis on üksikasjalikud illustreeritud juhised, et lapsed saaksid ehitada viikingilaeva, kollase allveelaeva, veealuse drooni, merihobu, vaala ja kilpkonna. Isegi esimest korda ehitajad saavad oma LEGO mänguasjade ehitamise üle rõõmu ja uhkust tunda. Mänguline õppimine LEGO Classic ehitusmänguasjade abil LEGO Classic ehituskomplektid pakuvad ideid ja inspiratsiooni, mis innustavad vabalt ning loovalt mängima, arendades samal ajal laste vajalikke loomeoskusi, millest on kasu kogu eluks.

  • komplektis on 333 lego klotsi

Hoiatus! Mitte sobiv alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osasid, mis võivad tekitada lämbumisohu.

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse