Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO Dots Ripatsitega Käevõrud 41942

Tootekood
57634
Vanus: alates 6 aastat
Tarneaeg: 1-3 tööpäeva
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Püsikliendi hind 6,29 € Tavahind 6,99 €

2,33 € kuus

tk

Kujunda, jaga, korda! Laota kaks õhukest LEGO® DOTS käevõru „Vete sügavusse" laiali ja loo värvilistest detailidest veealuse maailma teemaline kujundus. Lisa küütlevad detailid, aseta juhuslikesse kohtadesse pimedas helendavad meduusidetailid ning siis kinnita lahe ripatsialus ja lilla südamekujuline ripats, et oma stiili esitleda. Kas otsid muutusi? Kujunda käevõrud vastavalt meeleolule ümber või vaheta ja jaga neid pere või sõpradega!

Kunsti- ja käsitööfännid saavad LEGO® DOTS ripatsitega käevõrude komplektiga „Vete sügavusse" (41942) täiendada oma stiili. Alates 6 aasta vanustele lastele loodud komplekt sisaldab kaht reguleeritavat käevõru, 2022. aasta jaanuaris saabuvaid uusi ripatsialuseid ja ripatseid ning lisaks palju merest inspireeritud detaile. Käevõrude loomine on lihtne ja intuitiivne ning lapsed saavad neid kujundada oma riietuse või meeleolu järgi. Avatud loovus Veealusest maailmast inspireeritud komplektis on kaks käevõru (tumesinine ja taevasinine), lisaks 34 eri värvides detaili, mille hulka kuuluvad kaks ripatsialust, kaks kordumatut kinnitatavat ripatsit, helelillad, küütlevad ja läbipaistvad detailid, pimedas helendavad detailid ja dekoreeritud detailid. Vaba eneseväljendus DOTS-i komplektid pakuvad lastele loomise ja kaunistamise kaudu rõõmu LEGO mängudest. Need käevõrud (ja ka kõik teised DOTS-i komplektid (müügil eraldi)) sobivad kokku kõigega, sest maagiline looming ja otsused sõltuvad vaid lapse kujutlusvõimest. DOTS-i käsitöökomplektid sobivad loomingulistele lastele toredaks ja ootamatuks üllatuseks või lõbusaks sünnipäevakingiks.

  • käevõru on 19 cm pikk
  • komplektis on 36 osa

Hoiatus! Mitte sobiv alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osasid, mis võivad tekitada lämbumisohu.

Tallinn

Salve 2a Outlet
2
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
2
Lõunakeskus
3

Pärnu

Port Artur 2
1
Pärnu Keskus
1

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse