Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO Dreamz Pr Castillo kilpkonnakaubik 71456

-40%
Tootekood
62586
Vanus: alates 7 aastat
Tarneaeg: 1-3 tööpäeva
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Soodushind 31,19 € Tavahind 51,99 €

10,40 € kuus

tk

Pr Castillo on oma toolil magama jäänud ja sisenenud unenägude maailma. Nüüd saad lahedas LEGO® DREAMZzz™ ehituskomplektis liituda tema, Mateo, Zoey ja Z-Blobiga, kui nad unistavad tema kaubiku valmistamisest, et õudusunenägude üle võidutseda. Vali, kas ehitada kaubik peorežiimis, et õudusunenägusid tõrjuda, või allveelaevarežiimis, et õudusunenägusid jälitada!

Võimalda alates 7-aastastel lastel seigelda koos Pr Castillo, Mateo ja Zoeyga unenägude maailma ehituskomplektis LEGO® DREAMZzz™ Pr Castillo kilpkonnakaubik (71456). See põneval „DREAMZzz“ telesarjal põhinev komplekt pakub lastele kahte viisi ägeda sõiduki kokkupanekuks. 1 kaubik, 2 viisi ehitamiseks Põhikujul on Pr Castillo kilpkonnakaubiku mänguasjal liikuvad rattad ja eemaldatav katus. Lapsed saavad veeta tunde, et kohandada seda kahel erineval viisil, kasutades lugudepõhiseid ehitusjuhiseid. Peorežiimis saab kilpkonnakaubikut täiendada liikuva puu, pöörleva kaktuse ja avaneva aardekirstuga. Lendava allveelaeva režiimis saab kilpkonnakaubikut varustada raketi ja liikuva periskoobiga. Viimasel režiimil on ka Kassikaktuse lendav versioon, mis saab sellega koos reisida. See julgustab loovust ja kahekordistab aega, mil lapsed saavad iga komplektiga mängida. Fantastilised minifiguurid Ehitusmängukomplekt sisaldab Pr Castillo, Mateo ja Zoey minifiguure. Neid kõiki saab kaubikusse istuma panna.

  • kilpkonnakaubik on 18 cm kõrge, 19 cm pikk ja 32 cm lai
  • komplektis on kokku 434 osa

Hoiatus! Mitte sobiv alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osasid, mis võivad tekitada lämbumisohu.

Tallinn

Salve 2a Outlet
4
Stroomi keskus
0
Ülemiste
1

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
3

Pärnu

Port Artur 2
2
Pärnu Keskus
4

Rakvere

Põhjakeskus
5

Viljandi

UKU Keskus
2
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse