Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO Duplo Minu esimene helidega kutsikas ja kassipoeg 10977

-40%
Tootekood
58706
Vanus: alates 18 kuud
Tarneaeg: 1-3 tööpäeva
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Soodushind 25,19 € Tavahind 41,99 €

8,40 € kuus

tk

Selles armsas loomade mängukomplektis on kassipoeg ja koer, mõlemad on valmistatud kahest väikelapsesõbralikust osast. Sinu väike loomasõber naudib oma lemmiklooma paigutamist keerutusrõngasse. Mõlema looma helifunktsioon teeb mängimise ja õppimise lõbusamaks, helid annavad teada, kui on aeg süüa, mängida, magada jne. See on suurepärane viis õpetada koolieelikutele igapäevategevusi.

Vähemalt 18-kuustel lastel on väga tore õppida ja arendada oskusi mängukomplektiga LEGO® DUPLO® minu esimene helidega kutsikas ja kassipoeg (10977). Kuulamine ja õppimine koos armsate loomadega Selles armsas loomade mängukomplektis on kassi- ja koerabeebi, mõlemad on valmistatud kahest väikelapsesõbralikust osast. Sinu väike loomasõber naudib oma lemmiklooma paigutamist keerutusrõngasse. Mõlema looma helifunktsioon teeb mängimise ja õppimise lõbusamaks, helid annavad teada, kui on aeg süüa, mängida, magada jne. See on suurepärane viis õpetada koolieelikutele igapäevategevusi. Mänguline õppimine väikelastele Lapsevanemad saavad olla osa oma laste arengu olulistest etappidest läbivad – LEGO DUPLO mänguasjad pakuvad väikestele lastele rohkelt mängimise, eneseväljenduse ja rõõmsa avastamise võimalusi.

  • komplektis kokku 22 legoklotsi
  • loomake on mõõtudega 9 x 8 x 3 cm

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
1
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse