Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO Friends Kassihooldusauto 41439

-40%
Tootekood
53708
Vanus: alates 4 aastat
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Soodushind 5,99 € Tavahind 9,99 €

2,00 € kuus

Emmal ja Mial on käsil missioon – teha kenaks kõik Heartlake’i linna kassid! Emma võtab auto peale emakassi ja tema poja. Aseta nad armsale väiksele istmele ning anna neile juua ja suupisteid. Vii nad salongi, et Mia saaks näidata oma pügamis- ja lõikamisoskuseid. Mängi kassipojaga ja lahuta ta meelt, kuni emakassi pügatakse.

Aita kassihooldusauto (41439) abil arendada laste ehitusoskust loomade eest hoolitsemise kaudu. Selle lihtsa komplektiga saavad lapsed liituda LEGO® Friendsi Emma ja Miaga, korjates oma mänguautosse pügamist vajavaid kasse ning viies nad hoolitsusseansiks oma salongi. Selles 4+ komplektis on palju kaasahaaravaid detaile, mis tagavad lastele toreda mängukogemuse. Igas klotsikotis on täielik mudel ja tegelane, mille lapsed saavad kiiresti kokku panna ning seega ruttu mängima asuda! Kaasas on ka alustusklots, tagades lastele osaliselt kokkupandud aluse. Lõbu kogu perele 4+ komplektid on suurepärane viis, kuidas täiskasvanud saavad lastega ehitusrõõmu jagada. Alustamine on lihtne – lisaks paberjuhendile on komplektiga kaasas rakenduses LEGO Building Instructions kättesaadav Instructions PLUS juhend, mis sisaldab suumimis-, kummitus- ja pööramistööriistu, aidates lastel mõista ehitusprotsessi. Samuti võimaldab see oma edenemise salvestada, et igal ajal ehitamist jätkata.

Hoiatus! Mitte sobiv alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osasid, mis võivad tekitada lämbumisohu.

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse