Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO Friends Orgaanilise toidu pood 41729

-30%
Tootekood
60858
Vanus: alates 8 aastat
Tarneaeg: 1-3 tööpäeva
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Soodushind 69,99 € Tavahind 99,99 €

23,33 € kuus

tk

Lähme koos Leo, Autumni ja Albaga toiudukaupu ostma. Sõiduta Albat poekärus ja vestle poeomaniku Isaaciga. Leole meeldib süüa teha. Aita tal valida järgmise retsepti jaoks maitsvad koostisosad ja liiguta neid mööda letti. Enne kui lahkud, heida pilk teadetetahvlile. Ja siis pista oma tühjad purgid ja pudelid taaraautomaati. Vaata! Jordin on transpordikaubikus ja toob poodi värsket kaupa.

Õhuta selle LEGO® Friends mahetoidupoe (41729) komplekti abil alates 8-aastaseid lapsi mängima loomingulisi rollimänge toidupoes. Siit leiab rohkesti mängutoidupoe tarvikuid, mille abil lapsed saavad väljendada tegelaskujude huvisid. Autumni kirg on aidata planeeti, nii et talle meeldib mahetoidupoodi külastada. Siin kohtub ta oma sõbra Leoga, kellele meeldib küpsetada ja uusi retsepte proovida. Lastel on põnev märgata reaalsetest toidupoodidest pärit elemente, nagu liuguksed, ostukärud, taaraautomaat ja transpordisõiduk. Komplektis on neli mininukku, lisaks noorema õe Alba ja kass Churro tegelaskujud. Julgustades väikseid ehitajaid Lapsed võivad nautida lihtsat ja intuitiivset ehitusseiklust rakendusega LEGO Builder. Seal saavad nad mudeleid 3D-vaates suumida ja pöörata, komplekte salvestada ning oma edenemist jälgida. Tere tulemast kohtuma Heartlake’i linna uue põlvkonnaga Lapsed saavad LEGO Friends universumis sobitada sõprust, avastada põnevaid tegevuspaiku ning etendada päriselulisi seiklusi.

  • toidupoe mõõdud on 13 cm kõrge, 35 cm lai ja 15 cm sügav
  • komplekt koosneb 830 lego klotsist

Hoiatus! Mitte sobiv alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osasid, mis võivad tekitada lämbumisohu.

Tallinn

Salve 2a Outlet
1
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
1
Pärnu Keskus
1

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse