Ostuabi

: E-R 09:00 - 17:30

info@karupoegpuhh.ee 56 261 262 Kauplused

LEGO Icons Metslillede kimp 10313

-30%
Tootekood
60955
Vanus: alates 17 aastat
Smartpost Dpd Omniva Tulen ise järele
Soodushind 45,49 € Tavahind 64,99 €

15,16 € kuus

Selle LEGO® Iconsi metsalillede komplekti näol võid rõõmustada iseend või oma kallimat lilledega, mis püsivad kaunid igavesti. Kaheksat sorti metsalilledest koosnev värviküllane kimp on valmistatud nutikalt üleni LEGO detailidest. Kuna lilledel on reguleeritavad varred, saad lasta oma loovusel õitseda ja ehitada kohandatud kimbu, mis on ka pilkupüüdev kodukaunistusese.

Lillede kinkimine ja saamine on alati rõõmus sündmus ning LEGO® Iconsi metsalillede kimp (10313) lisab sellele ajatule kingitusele loomingulise mõõtme. Miks mitte tähistada järgmist erilist sündmust sellega, et saadad kallimale lille, mis kunagi ei närbu ega vaja kastmist? Lase loovusel õitseda Filigraansetest LEGO osadest valmistatud metsalillede kimp sisaldab kaheksat sorti metsalilli reguleeritavate varte küljes. Algajad floristid ja lilleaustajad saavad pikalt nautida õite kokkupanekut ja uurimist – kimbu inspiratsiooniks on rukkililled, lavendel, kambria ebamagun, mets-harakputk, nahklehised rumoorad, gerberad, kukekannused ja lupiinid. Kui need LEGO lilled on kokku pandud, saad need oma lemmikvaasi panna ning luua neist pilkupüüdva kodukaunistuse, mis külvab rõõmuseemneid igas toas, kuhu need on asetatud. Taimedest taimed See komplekt kuulub täiskasvanutele mõeldud uuenduslikku LEGO botaanikakollektsiooni ning sisaldab mitmeid elemente, mis on valmistatud taimsest plastist ning toodetud säästvalt hangitud suhkruroo abil.

  • varred on erinevate pikkustega. Näiteks on kukekannus oma sirge varrega enam kui 47 cm kõrge
  • komplektis on kokku 939 osa.

Hoiatus! Mitte sobiv alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osasid, mis võivad tekitada lämbumisohu.

Tallinn

Salve 2a Outlet
0
Stroomi keskus
0
Ülemiste
0

Tartu

Eedeni keskus
0
Lõunakeskus
0

Pärnu

Port Artur 2
0
Pärnu Keskus
0

Rakvere

Põhjakeskus
0

Viljandi

UKU Keskus
0
  1. {{ vote.percent }}%

    Postitatud

Lisa oma arvustus

Jäta tagasiside:

Lisa tagasiside selle toote kohta:

Ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!

ESTO järelmaksu puhul on tegemist ülimalt kiire ning mugava makselahendusega, mis aitab koostada sulle sinu poolt valitud perioodi alusel maksegraafiku. Makselahendus teeb otsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3

ESTO 3 on uue generatsiooni makseviis, mis võimaldab tasuda mugavalt ning kiirelt - kolmes võrdses osas, ilma lisatasudeta!

Loe täpsemalt siit
Kalkulaator
Igakuine makse